[本地足球] 2024/25 港超聯、亞冠二及香港隊討論區 (25)

1001 回覆
2 Like 3 Dislike
以為打晒兩循環主客先第三循環原來唔一定
傑理係Week 7同19傑主場 Week 22理主場
你真係對自己隊波有愛

乜都可以話係合理
我學石門嘅球迷
又屈啦

賴過石門你最在行
搬龍門佢哋在行啲我始終如一
其實都仲係票房共享(最後一年)

個商標呢
港超聯賽會推商標設計比賽,獎品為1萬港元及iPad一部

原文網址: 港超聯賽會試辦三年推票房共享 伍健:傑志球迷可為東方南區打氣 | 香港01 https://www.hk01.com/article/806086?utm_source=01articlecopy&utm_medium=referral
最尾呢個咩意思唔睇理文?
咁共乜享
求其舉例講兩隊啫 夠冇講流浪 大埔啦
See you at Fiji 🇫🇯 🇸🇧 🇭🇰

這是新的旅程!

完成世界盃外圍賽後,男子代表隊下年三月即將開始新一個系列國際賽,力爭再次晉身亞洲盃決賽週。

在這次前有三個國際賽窗口,連同充滿未知數的東亞盃外圍賽,將成為港隊新舊交替、大軍檢閱的時光。

在足總同事的努力下,首兩個窗口我們將會同港隊衝出亞洲,9月窗口歷史性挑戰大洋洲對手,來自美拉尼西亞的所羅門群島及斐濟。

目前已經有超過10位球迷已買好機票作客當地,見證歷史、見證港隊挑戰全新的對手、為新旅程做好準備。

首場賽事將會在首都蘇瓦(Suva)舉行,第二場賽事會於勞托卡(Lautoka)上演,兩者與斐濟最大機場所在地楠迪(Nadi )有距離,往來楠迪及蘇瓦需要乘4小時巴士或1小時螺旋槳飛機。

斐濟航空有提供香港直航楠迪,另外亦有球迷取布里斯班、東京前往。

能夠睇哂兩場波的直航航班:

香港往楠迪 FJ392
2024.9.2 1655 (GMT+8) 起飛

楠迪往香港 FJ391
2024.9.9 0820 (GMT+12) 起飛

*如果你已經落實前往斐濟,而又想在當地有照應,可以DM我們加入作客斐濟群組

🇸🇧 vs 🇭🇰
9.5 7pm(GMT+12) HFC Bank Stadium

🇫🇯vs 🇭🇰
9.8 3pm(GMT+12) Churchill Stadium

#TPOHKonTour #猛龍十二連

https://www.facebook.com/share/p/J9sutg7TkXTUCx8x/?mibextid=WC7FNe
三循環最好係第一round 個個踢中立場
第二round起先分主客
季初無乜點用個球場
用盡旺角/將軍澳搞埋雙料娛樂啦
第三場點會唔揀中立場踢?
U22聯賽夠差理文一隊就成事啦
當呢樣野係真,點解唔8隊開波?
對外展現團結?
真 想攞醫生紙
猛龍過江

陳葦如都覆佢
Jesus 咁有班仔解得約
下季反理聯合軍?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞