【Goodbye & Thank you ESR】阿仙奴24-25季前轉會討論區 MMMCCXXV

1001 回覆
4 Like 2 Dislike
唔使食獌狗九台咩?
講Mateta講咗兩年冇人理我
跟黑美學?佢當年對鄧達克右腳遠射
台仔真係值得買,但好似好麻煩我記得
F1就唔好睇台仔啦
老實講有得睇台仔我都VPN過去,但太遠,根本LOAD唔到
WHY
訓練相已經無佢
變玻璃人了買佢細佬頂佢?
湘姐定大山
第二場啦喎
傷咗唔公佈?
歐聯幾時firm?
又話復出

fc25
如果利買到嘅話…….
我地個時想買又話唔想離開西班牙伊度係咪仲bbq緊
聽日利done deal mm都唔賣比你 繼續睇kai打左8
"Liverpool would also need to convince Zubimendi to leave, which a number of suitors from the Premier League and elsewhere have not managed to do so far."
Not easy as €60m release clause needs to be paid in full if lower fee can't be agreed. #LFC would also need to convince 25yo, which other clubs haven’t managed to date
咪係lor, 我地想買嗰陣又話佢思鄉唔想走, 點解利記買就無問題
傑志傳個咁既波
今晚後面99.9896%
真 包 奇 白
大傷完係易有小傷,因為其他肌肉分擔左受傷部位平日嘅勞損
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞