【Goodbye & Thank you ESR】阿仙奴24-25季前轉會討論區 MMMCCXXV

1001 回覆
4 Like 2 Dislike
連ig啲留言都問點解留低真高唔撚賣
烏克蘭美斯
佢同耶蘇都應該係唔賣 當時搵得黎重建 唔會咁樣踢走佢地
真高打弱隊有用
今日可以去到爭冠level,當年佢地係有好大功勞
接任飼養Win專員
但今時今日已經跟唔上隊波
自己唔俾啲嘢球迷睇都會繼續屌
我就咁睇,佢地踢返第一季嚟季初嘅水準,佢地係有能力爭到正選,呢度班人成日話賣賣賣,之後就買人,你估係FM咩
耶同真高應該喺更衣室好大作用, 由其今年走左埃大哥同葡大哥
就係踢唔返嘛
牙達買得花,其實都判左真高死刑咁濟
佢前面有花 木 富 三個
真高優缺點都太明顯
除非前面三個都傷曬如果唔係都好難爭
富定位應該係右閘,佢頂左閘係加強防守
睇熱身賽,木應該頂位係中堅或者達想踢6號位
所以達留真高同花競爭係有原因
好開始先,話俾人聽我哋借到人去西甲
想請問今晚有無台播 定只有官網買pass?
富木萬甘油邊有固定位
同埋熱身賽無中堅用,求其都要塞住先
木係咪真係頂到中堅位真係要開季先知
不過就算係中堅同右閘後備
一樣可以踢左閘啫

同埋上季尾富安已經搶左真高個正選
搵富加強防守咪即係證明達認為富作用>真高囉
蜘蛛仔17m買番黎幫手拎咗咁多錦標
用完一大輪95m賣番出去

鏝好撚屈真係
我覺得有D overpriced
疤狗件觀迪
似乎整髮型勁過踢波
近呢幾日靜到新聞都冇得丁MM完全冇進展
上季托沙都搶左巴丁正選

但而家睇落巴丁會start
天堂哥
個個人都有優點同缺點架啦,你要焗攻個時出佢派波入禁區有乜人做到?係咪又要靠死奧隊?飯優點cover快,搶second ball好,但派唔到牌咪缺點,佐今季完約,派牌能力有,但慢,派都係,仲要易傷,成日話賣,不如問一問市場上有乜人買同賣先,吹到好行嘅MM又未黎,留多一個好過你連換都無得換
希望佢今年返黎啦,上年無態又有時俾人塞左去打右翼
琴日有tweet話根本冇搵過皇蘇傾
埃及
因為1,2號門將都放緊假啫
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞