【Goodbye & Thank you ESR】阿仙奴24-25季前轉會討論區 MMMCCXXV

1001 回覆
4 Like 2 Dislike
今晚笠波衫?
好。
教吓逆足開角球同射罰波

幾耐未試過直射罰球入

盞搞到其他隊會肆無忌憚禁區頂犯規
虎扑老鐵發現左MM同Rodri同年同月日生
下年有機
輸埋個冠軍
逆足係天份同由細練到大 無辦法教
留真高冇問題啦 冇扭計搞事真阿嚟
出傻8飯6打內切左閘幫波好夠做 後備入嚟控場都唔錯
https://www.instagram.com/p/C-W5t-bvb-F
Hi 牙度
死左去邊
乜9
有無人已經買左now 英超pass
想講嘅係如果藍自己同意肯留係到打raya後備嘅話我都覺得唔駛賣
但係如果有其他球隊出價而佢想走嘅話我哋都冇必要明知佢留係到無機會都唔俾佢走
始終藍自己本身都想爭英撚一號龍個位
大家好來好去
佢個人冇問題
係佢上季表現太差
一係正正常常少少柒咁
一係就柒獲勁通常係重要賽事
咁達狗應該都係咁諗
Ching們,今晚香港時間幾點開波?
00:00呢到集合
傻8已經係證實唔得既擺位
真高唔爆兼點落力幫都冇用

左8: 飯>mm>>>托=傻

傻踢假9勁過踢左8 好多好多
加拿斯預測阿仙奴會贏得英超冠軍,但需要購買一名頂級前鋒 :

“ 阿仙奴不需要簽下美連奴,他們有懷斯能踢那個位置,我不認為他們還需要一名中場球員,他們需要一名前鋒,或許還需要一名邊鋒。”

“ 我預測阿仙奴會贏得英超冠軍,我堅持這樣的看法,但他們仍然需要一名能夠在英超聯賽中打進20球的頂級前鋒。”

“ 唯一的問題是阿仙奴還沒有簽下那樣的前鋒,但他們在上賽季如此接近獲得冠軍。”

“ 在沒有一名打進20球的前鋒的情況下,他們就那麼接近英超冠軍,曼城奪冠是因為有夏蘭特,你必須擁有那樣的球員。”

“ 捷西斯受到傷病困擾,而且不夠穩定,我也無法相信夏維斯的表現,他能進球,但很多都是點球,他們需要引進一名前鋒。”

“ 我希望捷西斯能幫助阿仙奴衝擊英超冠軍,雖然阿迪達每天都在訓練中觀察捷西斯,但我不認為他具備在英超打進20球的能力。”

“ 他在曼城沒有做到過,他在阿仙奴也沒做到,我也不確定他是否能在下個賽季做到。”
上季set piece入左好多
我也無法相信夏維斯的表現,他能進球,但很多都是點球

呢條撚樣波都冇睇就喺度9up
好心叫佢咪講波啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞