【Goodbye & Thank you ESR】阿仙奴24-25季前轉會討論區 MMMCCXXV

1001 回覆
4 Like 2 Dislike
唔好玩啦 我地80M買到呢度應該J撚到飯哥果陣咁
西倫敦真係有錢人住
軒神都唔差啦, 咁都搵唔到英冠隊要去league one
艾華利斯9000萬咁貴
失戀?
Nketiah is better than Alvarez and I’m not even joking.
佢完美頂到基沙文
做波入波都ok
富臨好富貴
半場偷雞
黑鬼換黑鬼
唔覺眼
Atletico Madrid are selling Samu Omorodion to afford a lesser striker in Julian Alvarez at above peak value.

Delusions of a superhero. João Felix syndrome persists.
睇完佢奧運4場ge表現
70m又好似唔多值
最on9係簽呢d google人
佢簽google 人既錢
三個google 人夠簽一個大牌球員
簽埋簽埋啲人無個識嘅
出盡力咁趕個青訓走 然後用筆錢就去簽呢d on99
比著度狗咁做呢到手足一定黑暴佢
係 但highbury都唔差

tot係貧民區
用唔係太Google 既轉會費或人工簽Google人,可能幾年後好多大平賣
去過hollway road 另一邊其實都幾窮
不過同南倫敦比都已經好好
點解搞咁耐?諗住放假翻黎就done deal
佢地一隊成百幾人
Fm如果用車仔好似幾正,一堆人放出去換錢?
我諗佢地有d古惑野
唔會係買返黎外借 等成材就自用or高價賣咁簡單

計定之後幾年rps 既生態
到時隊隊無得買人 但佢地大把人係手
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞