原來Apple 個magsafe 無線叉電尿袋 停產左…

134 回覆
19 Like 76 Dislike
之前去APPLE 問D店員佢地都叫我唔好買
差唔到上去 , 主要係FOR你無電救急用
叫我買副廠仲抵
所有野用原廠冇咁驚
連個拖把都係用牌子野
其實我覺得都係差唔多,uwb功能其實作用不大
總之希望未買又想買既人真係諗清楚

唔好再比人昆去買

你長時間機不離手真係唔好諗

放係到叉又有大把方法好過佢
仲有已經開始qi2時代
Magsafe其實被淘汰緊
你搵下 都會知 最賣得果幾間 過百萬follow 咁
好多 香港買到 都無佢咁pro
人地賣去外國
本身都唔好賣 無謂又整一大堆出嚟得個擺字喇
去旅行真係一流
搵車搵行李勁方便
用家問題
返office工又唔想插住條線就好用
出街用就會變電子垃圾
但我max拍住嚟睇ig live 55補到91算係咁啦
呢家部13pm太倒水
我換左隻10000mah有線尿袋了
你部max 邊代
14 15 pro max我都冇試過補倒咁多
12 pro max 粒電細就補倒咁多
13 pro max 前幾日先用嚟睇ig live 裸機

裸機同用case差好遠
我自問都算係一個果粉,(iPhone iPad MacBook Apple TV Apple Watch 咩都有,我連iPhone 個皮套都係原廠買),唯獨係Apple 個MagSafe 尿袋真係過唔到自己果關,得1500mAH,要700幾蚊,根本係智商稅嘅頂點,真係要完全對Apple以外嘅3c產品零認識先會買得落手
,唯獨係Apple 個MagSafe 尿袋真係過唔到自己果關,得1500mAH

蘋果個計法唔同
換轉返好似有4000個上下
Lighting梗係停產啦
轉頭出type-c啦
話係果粉又唔知粒電唔係得咁少
都係3000唔夠,呢啲電子垃圾出左咁耐仲邊會記住
Belkin 5k都係4百幾,更加唔好講其他副廠200蚊左右
戇撚鳩 其他副廠全部熱過原廠
你慢慢用 原廠之前用埋club分換埋單3百幾勁好用
1460mah@7.26v
2920mah@3.7v
好似係
真果粉原來咁恐怖,睇嚟我都係無資格果粉
你有無升上 iOS 18?

叉電速度唔好計

連物理上體積都出問題
iPhone 14 Pro 會頂住左
所以成件product 要收檔
Exact7ly , 話冇分別既唔知有冇用過

最後都係換返哂用airtag
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞