江旻憓真係好存心隱藏自己政治背景 時間線懶人包

1001 回覆
5294 Like 183 Dislike
個po靜咗咁多 今日夜更唔使開工?
唔係佢咁早刷定鞋 可能無咁快發現
我覺得今次唔係分黃藍
係認清條女政見
唔好比佢呃到
眼細細嘅人心思細城府深
出面開咗好多江派post洗緊地啦
真係慘 又要ot
真係一個普通運動員又點會咁多pr一齊洗地
想知究竟佢背景有幾紅
同小朋友講說好香港故事,要為黨付出。
forum就係討論既地方,你係唔係去錯地方?
領導人好
係咁又點 早兩年一早講過 就算聽日第三次世界大戰 港豬都做唔撚到啲咩架啦 呢家成個政府 邊個唔係狗官 咁又點
人地係運動員你理佢政治想法本身就是on9, 佢拎到金牌證明佢有實力你唔支持都算

拉埋佢政見黎講,人地經過幾多時間訓練先有今日結果,而家比班友拎佢政見一野抹黑咗佢嘅努力,拎金牌都唔知開唔開心好
同白咭討論?
冇話佢拎到金牌唔叻
純粹佢日日拎好純好天真嘅印象示人
但事實冇咁簡單
大家認清啲有咩問題?
只不過係佢拎到金之後啲豬隊友出哂來
無錯,就係我宜家做緊既野
識啲連中文字都唔識睇,但係兩老講廣東話嘅ABC BBC,香港獨有嘅lingo idiom佢地一概唔識,但係講廣東話咬字發音都好local。所以我估佢係屋企唔係用廣東話溝通,即係佢老豆老母應該唔係香港人

江呢種CV background係名校/中產圈子根本唔罕見;不過佢明顯同班有利益成份嘅低級藍好唔同,佢浸除係好典型嘅根正苗紅,單唔單純我唔知,但係應該超級有錢

唔覺打劍同佢政治取向有關係,世界排名同埋金牌唔係話拎就拎;但係應該係一個pleaser,同埋有啲投機主義

利伸佩服佢係香港個體育制度下訓練拎到金牌真係好犀利,但係其他方面明顯唔係同路人
可以選擇唔支持
可以唔江b前江b後 睇見就想嘔
引戰狗
你話佢拎好純好天真既印象示人,咁佢有冇拎過第二第三第四個截然不同嘅印象出黎?你會唔會嘗試諗吓有冇機會係佢本身就係咁?

我唔排除你曾經試過身邊有人會人前人後兩個樣導致你覺得其他人都係咁,但要認清既係呢個係你對佢既印象而唔係事實本身,唔好覺得自己諗既就係事實啦
唔好覺得自己諗既就係事實啦

啱啊,咁快學到野
人哋咁愛國愛黨都唔出奇
佢老母目測似係支那婆嚟
樓主講得太簡白
5毛其實點駁都已經冇用
時間線太明顯
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞