江旻憓真係好存心隱藏自己政治背景 時間線懶人包

1001 回覆
5294 Like 183 Dislike
弱智仔
想去聯合國代表香港人喎
又選擇性失明啊
家超屬於乜部門
反駁隊最新嘅Point就係樓主個懶人包唔夠懶
佢想去聯合國代表香港人呀

唔知個post沉底
整理得好詳細
佢鍾意笑 唔代表佢天真
只係佢個人易滿足 又識多謝人姐
只係啲人將笑同天真呢2樣野連埋一齊諗
咁諗既人 真係認知有限

啲阿婆幾十年人生經歷 一啲都唔天真 都會成日笑啦
扮豬食老虎!扮小可愛、小公主! 令人諗起江青。
佢背景屋企人一定同黨有關
幾十年前江私生子單嘢都傳得好行,計返都係孫女啦,不過照計唔會用返原姓咁揚掛
去聯合國
同世界講 一國兩制 含撚至遠

同佢篇論文一樣
人地都冇解釋 而且佢有講佢係碌左成日POST先出呢個THREADS 而唔係唔知頭唔知路俾人伏左 熊仔頭4日前出THREADS俾人問點解要QUOTE付國豪 咁多人質疑佢佢都冇解釋 反而2日前近南哥仍然就呢件事話「我就是喜歡靚女」

冇咩好兜
佢針我地第一個point啊嗎
我答返佢又唔得啊
定係你又講下我第二三個point邊到唔ok啊啊護主隊
因為佢個樣咋
江旻蕙拎金牌一事睇得出部分連登仔真係好撚噁心
https://lih.kg/bLuyoGU

笑死
唔知依個post 4千幾個正評個班人係點諗

重溫樓主發言

跟著成班竟然話佢係因為600萬,又話咩佢藍絲,真係睇到o嘴。 你班撚樣係咪長期食屎?把口一定要咁撚臭? 而家有人為港增光,拎到我地之旗可以係奧運呢啲盛事都升起,你係到同我講話因為佢係藍所以唔撚關你事?

你呢班人其實係咪short short 地,江旻蕙唔通要做深黃,要做民運領袖,佢係一個運動員,佢既責任係打好比賽,為香港增光,除左比賽之外既野係佢既私人選擇,佢本來就係一個中產佢揀一條出路好既後路係情有可原,連登仔我同你講大撚把中產都係咁,都係表面黃但一講到利益講到錢就藍。
班友同巡犬一樣扮工多
以一個公眾人物既身份評價得唔得
你啲隊友全部比我屌到瞓低曬喇啊一仔
最好諗清諗楚先好駁我啊護主隊隊員
樓主,好快會有人上門抄水錶
記得唔好開門
果然係唔會有單純嘅女人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞