Pokemon GO (69) 又要捉暗影利基亞

1001 回覆
0 Like 0 Dislike
鎖o左圈先
等佢由上面向下跌o個陣即掉
睇片好似得半秒時間
岩系計 Mega化飛 PVE DPS輸Mega班少少

唔計Mega班/Mega蒂安希外冇5隻岩系打手
就叫有用
只打pvp
pve不嬲都係求其拎六隻打
咁唔升了
乜都冇陪
20張後3/4點用了5綠5藍
聽聞好似要2點前燒身家先有份陪
可以唔鎖
一路轉住波等佢飛高/飛低
加上個圈啱size先出手
似乎好難捉
最慘係 shadow raid 本身好少波
想練下手感都冇機會
上年捉過兩場 (唔得閒全日去打)
係去到第 2 場尾幾個波先開始掂到佢
冇限定技氣旋攻擊冇壓迫感
新都城

啲運氣去哂啲廢寵到
Niantic Support在X發佈最新帖文,提及Go Fest 2024:全球活動第一日期間,玩家使用遠距券(藍券)參加團體戰後無法獲得特別背景精靈的問題。

官方公佈受影響玩家將會在稍後時間獲得特別的限時任務作為補償,獎勵為必定獲得特別背景的究極異獸及奈克洛茲瑪。

限時任務可獲得的獎勵基於該玩家當日使用的遠距券(藍券)而定,而可以獲得的精靈數目則基於當日玩家可以獲得特別背景精靈的上限而定。

此限時任務的完成期限為2024年12月31日。
go fes第一日就打左幾多藍飛就送幾多隻necrozma
同捉其他神獸唔同技巧
用平時果種手感捉
好易打走晒d波
The research granted will award a number of encounters equal to the Special Backgrounds they could have received during the event and will last until December 31, 2025.
睇英文公告佢既意思好似唔係幾多張藍飛就賠幾多隻,而係要乘返背卡既機會,雖然一日未賠一日都唔可以肯定n記會賠幾多
係唔係都可以用厲害券學返無+個招?
幾時可以熄轉stop攞蛋呢期孵7公里蛋又要轉stop攞任,成日唔小心攞隻10k蛋阻住哂
係嘅話就正,第一日應該打咗6/70場遠端券
第二日先用得多遠程券
molamola
第一日好似用左十幾張藍
點解會賠個日有出事咩
如果送曬比博士計唔計

想升隻臭豬打超級聯盟,請問依隻值唔值得升? 定淨化先再升
冇出背卡
可以,PvP有冇+傷害都係一樣
今季GL終於完好鬼憎GL,坦拖戰
玩tanking都可以每日燒個幾鐘
今日有2set贏得3場,仲有個玩降攻拖到完場
不過UL都唔好得去邊...
得ML好玩,你秒我我秒你
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞