Pokemon GO (69) 又要捉暗影利基亞

1001 回覆
0 Like 0 Dislike
新人 玩咗個零月
一直努力砌隊打pvp 打開1500 衝分衝到1900分左右,
點知今輪轉咗得2500 同化石1500
冇隊打 輸到得翻1700分
唯有等佢pvp周開翻普通1500再衝分
個化石週活動真係垃圾嚟野外一堆關都寵,田野任又少,7k蛋冇減半,又話閃率升咗但我孵咗幾十隻都冇閃

完咗兩分禮拜
太衝動用曬d星塵佢升佢
想問超級強化係咪要打嗰d道館先拎到?
目前為止未打過

活動期間洗多啲呢個任出嚟都得
想問pvp係咪要贏先可以升rk
想拎張厲害卷
收到 多謝你
我有隻0/14/14用黎打1500
回坑定乜?
一律掉撚哂佢啦咪哂時間同星塵
pvp 玩1500/2500 唔洗咁吃力嘅,捉啲0攻高防升就得(某d角例外)
大師就神獸世界為主,冇15攻都唔好諗
pve時鳩但,有愛想升咪升到40lv算,反正玩得耐細糖多到唔知點用

打火戰搵啲贏屬性嘅打應該唔難?
回坑
仲儲咗好多16年廢舊怪用嚟交換
想玩1500係咪0/15/15
或者接近數字都ok?
16年唔好亂掉,用黎刷亮晶晶神獸
我上年回坑聽老婆講冇三星係廢角,掉咗起馬300隻

download個poke genie, 有得睇啲角打1500/2500 每隻角色最靚嘅iv
差唔多其實ok, 又唔係打到最top冇咩分別 , 又唔知對面會出乜角,玩主流角+睇運為主
poke genie啱啱down咗好多功能
打機嘅野點會聽女人講
而家超級團體戰有化石飛龍 見到多人記得打一打
打一場就夠200進化
田野任務好難轉mega 能量架
可以打MEGA蛋,今期有佢,打一場應該夠超進化
爆蛋個刻多數會有人打
孵蛋有閃率提升?
有撚呀?
建唔建議課金買遙距券
啱啱課咗少少錢升背囊d格數
好似聲稱由1/512加到1/64
今期啲raid唔建議課遙距券
背囊同寵位就建議課黎擴充
回坑 少資源
揀d唔洗點用塵升 近1500cp最好
不嬲d孵蛋提升都唔係比普通玩家玩
初初出有玩過
印象中d背囊 寵位好似唔洗點課就可以獲得d金幣
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞