Pokemon GO (69) 又要捉暗影利基亞

1001 回覆
0 Like 0 Dislike
進化左仲正
我認真打都係不斷輸
諗緊好無直接走場送win仲快
呢隻係咩黎
Totodile ?

Beldum is the featured Pokémon for August's Community Day Classic. The Iron Ball Pokémon was teased on social media to be returning for an encore.

Beldum evolved to Metagross will know the Charged Attack Meteor Mash. PokemonGO

Full Details: https://leekduck.com/events/august-communitydayclassic2024/

🔗 Thread link | [🤖]
原來係 beldrum o黎
咁幾時出 mega 先
Pokémon go store課唔到金既
建議你再睇下咩叫 tanking

簡單講
- 要贏o既場數:認真打
- 要輸o既場數:入場即走
- 唔一定要 1 set set 咁計,總之 keep 住個 win rate 低過一半就 ok
- 要上 rank 21 (或以上),最尾兩 / 三個星期可以發力 (利申:未試過咁做)
你要直接投降輸到認真打果時可以連贏5場為止
上次鋼屬活動有留高IV嘅巴打有福啦
擺倉一個月就收成
我兩隻 98 都係上年孵蛋出
有一隻進化o左
淨低o個隻等o個日進化就有限定招了,正 !
我嗰隻100
不過都係會用鋼奈多
新手一問 得一隻93 iv 15 12 15 色違烈空座
練唔練好
我鋼 necozma 都係得 98
照升囉反正pve 15攻就夠
好哂時間, 你地日日清5set ?
攞嚟打pvp係咪無用
我仲有隻水躍魚等緊進
依家黎講係
我自己 account 係
個仔o個個就睇下得唔得

GL 會耐 d,因為好多人會認真打
UL / ML 好快可以清完
一來大力,二來好多人 hea 打
就算暗影定mega dps都唔夠鋼奈勁未來應該得劍狗有機會超越
唔係主流姐,有愛咪照用
其實你又唔係打到去top果班, 坦白講冇乜分別
用咁多資源叫自己好過啲咁解
練到40lv 夠唔夠pve
想留返啲大糖
都夠o既
睇下你打咩 raid boss
一場 raid 一隊 6 隻
一隊死哂可以即刻再用另一隊上

同埋 depends on 個 raid 有幾多人打
越多人幫手,就越易

你玩極限挑戰
一兩丁友打 5 星 raid 就最好 50 lv
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞