Pokemon GO (69) 又要捉暗影利基亞

1001 回覆
0 Like 0 Dislike
報寶貝 你係受邀 又唔係飛去邀人

做邀人個動作 傻既都用新acc
點會關 全世界打藍飛都係靠app add人
似Niantic出錯多
佢唔係第1次ban錯人
唉,頭先2盾姿態輸咗比條友玩雙Razor Leaf+Charm
其中一個敗因就係估佢唔擋,曬咗招地震

依到有冇人玩天蠍王經驗?我見上網都係推介地震暗襲,但我真心覺得唔好用,前排將暗襲轉咗做燕返已經好好多
依家諗緊轉地震做流沙,1次地震出到2次流沙,再加100%減防效果
想拎返舊ac同而家acc trade lucky,但forget pw,email verification 成日都無,係咪要揾cs屌屌佢
我卡咗呢個任年幾,,一路都係Lv48但EXP爆嗮,冇人lucky trade
亮好友個機率好低,你開個細帳係咁換寵博5%亮應該仲快
阿仔個 acc 得幾十格空位
每日捉廿幾三十隻左右
再左右互搏咗一兩個星期
年幾 ...

開個零課新 acc
add friend 幾個月就變 best friend

個 acc 每日捉十零廿隻隻
到時互 trade
最多幾星期就搞掂

等嚟托咩
上面 mac 迷大佬唔係以為我搵咗 30 條友 lucky trade 呀?
唔係,大部分人應該都係靠左右互搏
我係順手釣個魚睇下有冇人想trade
仲覆我做乜
開個分身搞咗佢啦
想問吓如果有隻靚iv大比鳥但係cp太低
你哋會唔會升佢
無閃亮亮啲星塵無得減半要用好多
幾靚先?
我隻 98 大比鳥升爆細糖 + mega level max
都用得下

感覺上大比鳥實戰用途唔係真係太多
特別係最近先復刻完烈空坐
如果星塵有限就唔好投放係大比鳥到?
有隻亮晶晶色違烈空坐iv 15 12 15, 練唔練好
我有隻100iv但得851cp
唔知升咩好
另外有啲怪都91 94
一係就啲技唔得一係就cp太低
火箭兵團啲幹部一次都贏唔到
玩到無哂啲復活藥
有打烈空坐既話升烈空坐?
烈空坐有一隻89
另外想問吓可以點刷返啲復活藥返嚟
轉啲補給站都無乜
好友禮物/gym
轉 gym 會比較多
開朋友禮物都有
大比鳥pvp好用
感覺上,轉同色既gym會易拎到多d
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞