[272的偉大航道 & GoodBye Diu]祖雲達斯球迷討論區(46)

1001 回覆
2 Like 1 Dislike
https://youtu.be/R516TsVZyvg?si=zlDyU4kQpTYWtC3k
我幾認同文傑嘅分析。
大傷前ok, 大傷後廢左好多,
加上佢嘅踢法。如果利買佢做補充係ok, 但主力就打唔到。
其實上年佢肯用心轉型踢輔鋒係唔差
開頭踢得幾好,又助攻又入波

之後唔知點解要扭計踢番翼鋒
白禮頓官方宣布,丹麥中場𝐌𝐚𝐭𝐭 𝐎'𝐑𝐢𝐥𝐞𝐲由些路迪加盟,並將簽下五年合約。據報轉會費為£25M,以及價值£5m的追加條款,此等將打破蘇格蘭超級聯賽的轉會費紀錄。

有關於𝐎'𝐑𝐢𝐥𝐞𝐲的球員分析,先前亦詳細寫了一篇分析文章,有興趣可至留言區了解更多。
佢係到其實幾大限制,大傷完踢翼佢突破又弱左,小技術又唔算好,踢輔峰又要杜生幫佢開路,又要中場夠人去support,又犧牲左2邊
踢翼衛又回防差
個價跌到8.5m轉會費,買黎做沙拿後備,出得場黎都唔知有無20分鐘踢,夠做有突啦。
蛆要咁賤價賣基艾沙,真係都蝕到入肉
買埋高美拿斯,今個轉會窗算係好格有餘
暫時莫達都係用上年啲人
兩場正選得 Cabal 係新簽
Giuntoli 啲貨得唔得仲要時間睇
仲有Sancho未到
清到隊內啲唔要嘅人先,有錢慳到再諗簽人
Dogulas Luiz出奇地打後備多
打完美洲盃,佢遲歸隊
狀態應該未到100%先打後備先
佢ga身價係正選膽㗎啦
傳足半季,個價都係55M-59M浮動
你會唔會到時沖入場裸跑?
著件白色T恤血字寫住還我屌帥
要時間適應意甲既
今場都早左出佢
近呢一年左右,佢踢到好似馬天尼利咁
簽多隻翼就perfect
尊總
宜家都ok嘅
右邊有weah, Nico同矮仔
左邊有Y10同新仔
btw等睇尊總表演借埋sancho
80分,後衛唔係撻Q真係90分
個下扣好多分
Calafiori變到Kalulu 真係唔幾接受到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞