[272的偉大航道 & GoodBye Diu]祖雲達斯球迷討論區(46)

1001 回覆
2 Like 1 Dislike
反正搞到咁疆應該迫佢賤賣
留基艾沙最好,睇下佢老豆同膠層傾唔傾得掂
講到尾想佢減人工
加d錢換到就正
撻Q

🚨⚒️ EXCLUSIVE: West Ham director Tim Steidten travels to Nice as #WHUFC are hijacking Jean-Clair Todibo deal!
Juventus in talks for weeks but no green light from Nice.
Agreement West Ham-Nice now DONE for €40m plus sell-on clause.
West Ham trying to book medical on Friday! pic.twitter.com/a9M2vgfb1i
— Fabrizio Romano (@FabrizioRomano) August 8, 2024
啲錢俾koopmeiners hold 起哂
人地都等左你兩個星期都重傾唔掂
咁賣侯辛做乜
魯加尼又走埋。。。
個尊總同莫達一樣咁廢

無咩錢就免簽Hummels啦
起碼係個識出波嘅左中堅
即係koopmeiners + nico就收隊
睇黎點都係去馬koopmeiners先
前排放風放棄唔簽 跟住就到琴日話佢罷訓就即刻再出價
最後佢真係執到nico加koopmeiners都收貨既
中堅睇下有無d平野借下囉
真心ok,起碼頂到一兩年,又夠級數
呢d大規模換人再換領隊
多數係閪多過like

近既睇轟就知
遠既可以睇下we are so rich

希望我跌眼鏡
睇下大家個期望去到邊。
今年我都係預前四,應該無問題。
打完呢季睇下表現成點,再調整下啲期望。
如果以奪冠為目標,暫時應該未得。
打完呢季跌出前四啦傻膠
期望就係達蛇躝
咁攪多野,都係保個頭4
有d風險

不過換左班高薪球員
慳番d人工係抵讚既
2隊米蘭+拿玻里

重有一/兩個位既
迪巴拿+soule 都夠數臭你巴閪幫啦
宜家感覺上個Priority去左nico度
之前日日傳果個Galeno好似放棄左
唔知係咪有機會留基艾沙呢

中堅無錢咪試下免簽hummels
有少少錢可以試下先借後買烏雞個Bijol
佢歐國盃打得咁好但無人買真係好撚神奇
我覺得基艾沙個邊唔係完全冇彎轉,唔係都唔會俾佢跟大隊訓練,但要佢減薪先留隊就一定
李柒利臣唔肯去沙地

熱刺買唔到基仔
最後變咗23線airline 贊助
唔知每年幾錢呢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞