[272的偉大航道 & GoodBye Diu]祖雲達斯球迷討論區(46)

1001 回覆
2 Like 1 Dislike
幾好
我覺得點都要比人知唔減人工就等走人
之前出哂offer又唔續,本身表演又飄忽,傷多過踢
換過去個2個連1隊都入唔到
睇死似上年海倫去曼聯咁,拖到尾
Done deal: Nico Gonzalez joins Juventus! Romeo Agresti

買翼gogogo
阿根廷人率先加盟
最後攪到差不多40m

⚪️⚫️🇦🇷 Juventus are closing in on deal to sign Nico González from Fiorentina!

Fee will be €38m package add-ons included, long term deal.

Juventus and Fiorentina are fixing final details.

Juventus will sign at least one more winger with Sancho and Chico Conceição on list.

Fabrizio Romano🎖
其實有d貴,仲有佢傷病紀錄麻麻
26歲而且重有長約喺身
佢身價都35m,我地用38m買都算合理價嘅
啱啱deal埋波圖隻翼
其實Nico ok既,當打,又叫做國腳
🚨⚪️⚫️ Francisco Conceição to Juventus, here we go! Deal done with FC Porto on loan.

NO buy option included as Porto will receive €7m for loan plus €3m add-ons.

Conceição will be in Italy on Sunday for medical tests.

Fabrizio Romano🎖
突然加速,兩雙翼搞掂,差高文拿斯
咁癲簽哂兩隻翼
幫人養仔
打得起隨時俾歐洲黑店標高價
水貨華係咪會無正選
得佢同牛奶係中鋒,應該重幾穩陣
根本唔值啦 不過買咗就算
費倫人去蛆 記錄唔好
似會借埋辛祖

但干斯卡奧無強制買斷
2打6黑鬼法國前鋒❓
荷蘭人❓
葡萄牙名將之後⭕️
英格蘭無飯球員❓
2屆美洲盃阿根廷人 ⭕️
純比7m 借人 完全諗唔明
都唔知想點
3m add on =蛆有得打歐冠
又係白送錢 唔通達蛇幫唔到蛆打2025/2026 歐冠咩
水貨feel
希望勁過貝貝
當年紫貝勁啲 不過比屌仔廢咗武功
又係咁買次級垃圾
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞