[272的偉大航道 & GoodBye Diu]祖雲達斯球迷討論區(46)

1001 回覆
2 Like 1 Dislike
正想拎費拉拿呢條ON9出黎鞭屍
就係見識過嗰陣時場面有幾廢 所以我對屌帥嘅西波戰法有無比嘅包容

無啦啦炒尻雲尼亞里走去請費拿拉 懶係有眼光有膽識咁款 個決定勁撚中二病 諗起都想嘔
所以我成日好堅持 炒唔係問題 但係請邊個先

雲伯伯英超都贏埋 費拉拿GOOGLE完唔知去左邊
咁達蛇有經驗有戰績又唔同既
Against Como, Juventus fielded their starting lineup with the lowest average age in the three-points-per-win era (since 1994/95): 24 years and 122 days.

📊@armagio @bianconerizone #juventus
幾好啦,好過以前成日平均廿尾近三十果啲真係老婦人隊。
後生仔至少肯跑敢搏
而家milf
❗Weah and Thuram will miss the games against Verona and Roma.

黑鬼咁脆 點頂全季
遲多1星期買又平多1m啦

Juventus are getting closer to buying Teun Koopmeiners, Giuntoli's latest offer is €52M + €6M in bonuses, getting closer to the €60M requested by Atalanta. There is a feeling that this offer could be the decisive one to see the Dutchman at Juve.

[Tuttosport]
呢個世界邊有無啦啦
雲伯果年係連續七八場不勝
連續輸哂意大利盃歐聯加更衣室有問題先俾人炒
費拉拿都係臨時喺青年軍調上黎頂住先
點知淨翻幾場佢帶到贏撚哂先繼續用
講真如果今年搵蒙迪路我都會屌
但搵莫達真係睇唔到有咩問題
類似內容好似已經睇咗幾個禮拜
Closer依個字睇到無感覺,單單都closer但冇一單成事
佢贏兩場咋喎
咁係咪淨翻果幾場都贏哂?
反正都無咩後備 大把機會俾佢上位
專對升班馬
再講多一次點解反莫達

1. 冇實際戰績支持 排名低過祖記
入波又唔夠祖記多 仲話進攻足球
講陣式理念果d 唔駛多講 依家要冠軍

2.廢過屌帥100% 佢2010已經拎意甲
沙利都係冠軍教頭 拎過歐霸

3.冇戰績又冇祖記DNA 請黎做乜
*干地有DNA 反正佢未黎之前 隊波已經爛晒
搵佢賭一鋪合理 佢教錫耶納全攻型最後升班
*派路有祖DNA 一試亦無妨 雖然失敗

莫達教波踢波邊忽勁 又唔係祖記人
炒屌帥都搵過勁人啦 搵唔到就唔好炒
根本政治迫害
莫達重要係國米人
最慘係煙sir 得罪阿朗

本身果年c朗+西瓜+大巴幾好睇
當年隊波本身就係柒 原本依賴嘅人 強弩之末等退休等賣 完全搵唔到人接班 尼尼 甘仔等一走 就斷崖式下滑
一野賴哂落雲伯到 鴕鳥政策
祖雲嗰種柒 仲累死好多人 迪亞高 阿瑪利 未黎之前好勁 一黎就齊齊搭沉船 明明炒左雲伯架喎

迪利尼咪一樣
貪人帶基爾禾上頭四 就請左佢
派路原本帶青年軍 一場都未帶過 就坐正左 仲癲過費拉拿
歷史總係重重覆覆
寄望今次唔一樣 快啲整個早場我睇下
雲伯俾人炒果季咪就係用緊Nedved同甘莫蘭尼斯果班囉

很想要吧?
仲陸續有黎呀
60蚊打包,ok?
你想講..?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞