[BUNNIES] NewJeans討論區(102) - 出道兩週年粗卡! Happy 2nd Anniversary!

1001 回覆
18 Like 17 Dislike
真係勁撚柒肉酸係咪中學njs扔過你書包定咩
特登入嚟逐個逐個留言都畀負皮係咩事
好心咁撚得閒 出多幾個po幫下自己團嘢宣傳好撚過啦
仲要呢啲人唔止一個先恐怖又唔出聲講下你意見
你老母咁辛苦湊大你 你就晒曬啲時間喺唔鍾意嘅嘢上面
真係好撚可憐
班廢柴夠閪膽入嚟搞事咩
返去攬住老母對腳慢慢喊啦
丹b越睇越靚
反叛期
when you go to the zoo
金髮丹好癲
岩岩睇NJ個時睇佢D相以為丹B係最正經最穩重既成員黎
點知
諗起睇到呢條片個陣,先知佢係真心膠唔係扮連貓都忍唔住笑佢
https://www.instagram.com/reel/C3r9QNOLWjK/
咁撚得閒負皮可唔可以養我我po都唔得閒睇
係呢度可以公海都唔洗入就知道部份追kpop既人係點 真係慳唔少時間

睇返有d感慨
丹b同貓好似互換角色咁

https://x.com/catnipzdream/status/1816118513628766338?s=46

我會好似Minji咁錫熊啤啤咁
好好錫返Minji
有冇懶人包Minji呢排發生咗咩事
過來人點會唔同情
大概係Minji媽咪爆料,話Minji做練習生嗰陣生活環境好差,間屋又多霉菌,又多曱甴。另外,Minji想繼續讀書,但係嗰陣SM就唔俾,係Minji放棄埋瞓覺時間走去返學

然而呢番言論被Hater斷章取義,藉此批評佢哋嬌生慣養,前輩做練習生嗰時嘅境況比而家更差,咁都唔捱得就咪撚做偶像啦!
真係老屎忽發言
究竟幾冇腦先會講啲咁嘅嘢
縱使個個都係咁,唔代表應該要係咁
點解唔適應就叫嬌生慣養
而家佢哋真係捱到落嚟
又唔見班Hater讚

結論:Hater真係Hater,冇腦嘅
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞