[BUNNIES] NewJeans討論區(102) - 出道兩週年粗卡! Happy 2nd Anniversary!

1001 回覆
18 Like 17 Dislike
hater第一時間會咁諗
呢啲辛苦嘢交俾我做得了
你不如話bunnies都俾閔老母洗曬腦好無?
即係你覺得呵返免治好辛苦?
我哋係腦粉吖
仲要係閔粉

睇吓我哋個頭幾多頂帽
貓貓會攬的…唔使你…
我攬番貓貓…
13歲就已經咁辛苦
係㗎
佢哋會認為:「係咁㗎啦!好出奇嗱?」
然後再批評佢哋好似5050咁扮病唔捱得
再攞十幾年前偶像出前生活慘況對比,而家已經算係咁,仲係度嫌三嫌四
至於逼佢哋放棄學業,喺佢哋嚟講有乜問題?打工梗係為公司効力啦!仲乜考慮埋自己?
to whoever hating NJ: 你說得對
諗返免治嘅願望 真係好心痛
旁人會覺得理所當然 其實期待呢個夢想好耐
五個人之中 佢一定經歷最長嘅痛苦
有時見佢癲咗 可能真係太開心 開心得像個小孩
咁勤力風鈴 因為知道出道得來不易
禾呵慣佢 唔辛苦
好撚想哭
我會對佢好好的
ptt嗰邊認為呢啲只係藉口
終於連家長都親自出聲撐MHJ
之前好多言論攻擊MHJ代理家長發言
怪唔知免第一晚嘅Odoriko話係以前嘅自己
最尾仲唱到喊
Hater:連家長都被佢哋洗腦
閔老母大戰肥佬 HYBE v. Ador (3)
https://lih.kg/CAFfCLX
#116 回覆 - 分享自 LIHKG 討論區

如果真係大人講乜就聽乜,會連書都冇得讀
講得出呢啲說話嘅人,份人心地唔好
就算係二代團都有唔少成員正職係學生
都冇因此放棄學業
更何況係而家?
定係佢哋將香港愚樂圈嗰套當成皇道?
btw,其實呢啲所謂嘅「賣慘論」,真係唔講好過講,只會益對家用嚟反駁
你話自己好慘?人哋更慘呀?

閔老母大戰肥佬 HYBE v. Ador (3)
https://lih.kg/CAFfDhX
#130 回覆 - 分享自 LIHKG 討論區
話咁快,對家又爆料話Minji係「白眼狼」
連家長都出埋聲,基本上身為賓尼兔已經毫無懸念,撐到底
痴線 依家你不停翻舊帳 又post出道之前點又post 私人對話 依加反駁你就話人賣慘 你就可以講出道之前人地老母就唔得?
真係好地地你唔出post 冇人會知佢哋有幾慘
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞