[BUNNIES] NewJeans討論區(102) - 出道兩週年粗卡! Happy 2nd Anniversary!

1001 回覆
18 Like 17 Dislike
又有新流出 今次另外果兩件未出道嘅 連樣都無blur 到
啲人話佢作為過來人同受害者,決定都撐新牛希望冇過份解讀
唔知之前話閔媽同新牛係搞到人解散嘅主因個啲人依家點解釋
又唔係出自佢口都屈人嬌生慣養到底係幾憎nj
出道2年我地都冇聽過佢哋自己講以前幾慘幾慘
丹B真係揸白卡的
你so mu 唔leak 佢哋會做interview?
講嚟講去都係講唔捱得因為9up就得 其他point 唔見有人tackle

香港人始終係香港人 一定要臭蟲論 人哋冇你都唔可以有
佢哋鐘意自己追嘅group比人當地底泥我都無計
一邊就話香港人唔識做人父母 教子女
一邊就講人哋父母做咩比個女去追夢 自己攞嚟衰
香港到依家冇好過真係要怪下自己 all talk no action
打輿論先講就扮可憐仲搞笑 都唔知打咗幾耐啦 今次仲要係Hybe 放料先爆埋成員同以前啲問題 攞出來clap back都正路啦
唔爆埋成員私隱野都唔會咁大反應 大家都係想影響輿論姐仲扮乜嘢正義化身 只許州官放火不許百姓點燈

最搞笑係攞返以前phoning send啲message 嚟話人 最好人地一早plan定打輿論啦 辛苦都冇提過又入到
劣根性 飲水思源依啲廢事講 唔鐘意就下下先射箭再畫靶 咁一定冇野好講
喺依個時間點上都quote nj首歌 大家都知咩事 不過班傻閪唔會理
好似有人講過gfriend成員從來冇提過le嘅嘢
CLS不演了
唔好搞到班妹豬就滿足了
今日都有新料 今次冇leak成員敏感資料咪幾好
畫清界線 想人唔記得佢係幫兇
排完仲要限買兩件好唔划算
原來咁好似ok
留名留名

8. 好到 自備風扇唔係熱死你
其實有咩買 有冇之前啲專買
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞