[BUNNIES] NewJeans討論區(102) - 出道兩週年粗卡! Happy 2nd Anniversary!

1001 回覆
18 Like 17 Dislike
睇到想哭,治一個女仔要住喺啲咁污糟嘅地方,仲要自己一個咁夜返屋企,平時見佢喺度鳩下,點知原來佢背後咁辛苦
把口生係人度
公字我贏,字就你輸
班友想點講就點講
有錯嘅又唔係我哋

本來件事都差唔多丟淡
而家又嚟世界大戰
臭閪比係咪好撚得閒
與其搞咁多小動作
不如打理好旗下啲團先
佢哋嘅目的只有一個,就係令NJ消失
對於公海嚟講只係食花生
但係對於HYBE嚟講,NJ消失,先可以名正言順捧「親生女」
Hype 間野又乜事又黎料
搞鳩完我牛未
一單接一單
擔心自己消失好過啦
佢地就係對自己個團冇信心
日日口口聲聲話大人嘅事唔關班女事
但轉頭就連人哋父母都踩埋

呢啲人真係好奇怪
HYBE點會消失?
好心啲嘅,咪好似以前CCM對T-ara咁,將佢哋由一線跌到落三線,等到佢哋散得七七八八先係咁依俾次機會Goodbye CB
不過睇死佢唔會咁好心,直接雪到完約
搶咗頭啖湯呢吓真係意難平
Hybe班撚樣對薄公堂輸咗又唔夠證據鋤死閔奪權就搞埋啲小動作
父母角度琴日又爆私隱又扭曲意願過晒底線啦

// Danielle的母親認為通過這次事件,HYBE和Source Music會被視為“完全不保護藝人的公司”。
“怎麼能放心把女兒交給HYBE?不知道他們會在什麼時候用不準確的拼湊資料折磨她們和發佈新聞啊。” //
有咩要告咪法庭見 係要做賤種野
流出出道前片 私人資料 病歷
之前仲話保護artist 笑撚死人咩
HYBE:只要閔放棄一切,NJ就安心交俾我哋「保護」
仲要本身有錢女,俾第二個應該已經放棄咗
又黎鬥慘論
老實講作為老母關心自己個女我唔覺得有咩問題,唔講個女唔通同你閪be講法律鬥玩陰暗面鬥手段?
依家你爆晒以前D片同個人資料病歷都唔出得聲?
我同意韓國大把練習生都一樣咁熬出黎,有啲最後仲冇得出道,但係咁又要鬥慘所以唔講得?
比起以色列巴勒斯坦啲地方,咁香港人生活都唔算慘啦,大家記住唔好再怨政府咁多野

至於個D抄襲奪權乜乜柒柒,反正大家都有晒立場,閪be講乜你地都信到十足,Ador澄清就話死撐,既然大家各執一詞仲有咩好拗,有證據就攞晒出黎擺上法庭
如果最後判閔老母輸或者真係講大話,我唔介意公海你班芝娃娃入黎鞭我屍
但就唔好輸打嬴要,法庭判左冇罪就話唔代表你冇做過唔知真係以為你係李司棋,呢到唔係法庭唔洗講證據,你把口就係證據

講真平時都有唔少fearnot入黎大家開心傾計,我都唔想講得太難聽,但公海post班earnot真係睇到我眼都突埋
成班為反而反,依家連班女都屌埋一份唔講以為新牛搞到你地團摺埋左
coachella俾人屌就識出黎話將心比心唔好攻擊成員,又話咩公司舞蹈問題乜乜柒柒,依家一有位就入鳩新牛班女
話bunnies雙標?大家一擔擔啦
公海班柒頭又入晒嚟負皮?
啱啦等我一次過屌晒你老母
支持

近排先留意到kpop nj
件事快啲完啦好唔好
果班係fearnot黎?
成班雙標撚 佢地愈踩我愈支持nj
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞