人生第一架車你哋筆直幾多

394 回覆
5 Like 33 Dislike
預你執修美容,得閒換下偈油,洗下架車買呢樣個樣
正有換車打算 近排abs 泵壞埋 成皮野換個新

上面條友幾好彩 屋企車到玩到而架都冇問題

我同班fd就整車整到驚了
所以點解二手lexus貴過benz audi咁多
連登果然係除左係全港最多gay佬既論壇亦都係白卡最多既論壇
師兄講到我咁好彩 我想講都唔完全真係關彩數事其實 架車多唔多野壞真係睇你自己點養同平時自己點對部車 你下下粗用咁對佢自然好快玩殘啦 同埋原來你揸120 難怪你話f代多問題 你120同我320 engine都已經唔同啦

至於你講膠件問題個啲 呢啲野年份到自然要換㗎啦 可能因為我泊室內所以冇你部車老化得咁緊要

師兄你架車上一手可能冇點保養又粗踩 自然到你手會多野整 只可以講買二手車先係要睇彩數
5皮野
same with u 一係唔買 一買就要買最中意嘅
師兄心水咩車
前期用家 夏天油量倒水
師兄唔好柒啦 起一起底人地有錢女黎 屋企揸911
Same 2年前買咗架 benz A150
揸咗年半啱啱好壞咗 拎去劏 仲放埋一換一
I know that feel
我嗰陣都係揸前期
8成公路一缸油頂盡都係45x
但係其他會友行緊5xx
2013年新牌仔 Benz a仔a170 9萬
2014年甩p bmw 320i e90 $10萬
2016年 e93 335i 17萬

2019年Gt86 棍 23萬

2022年同時買兩架
Renault megane rs 265 16萬
Suzuki swift 腳車 10萬
Lm
巴打睇開啲啦

連登出名多白卡 躁狂 基佬
4萬幾蚊雙田腳車
一開始揸左年幾完全無問題,之後波箱壞左,整完之後無乜野
不過過多一段時間其他問題出現
例如engine,水喉穿
不過揸左3年幾,都係整左2-30k
邊部考慮緊入手
一針見血
連登點解咁多低質廢post 真係有原因
C238
又俾你發現咗
屌你唔好話 搭巴士好撚巴閉㗎 又有私人司機 架車又成百鳩幾萬 仲要英國製造
月薪2倍,炒咗當白做2個月
英國X手棍仔白色
咪講左 電子野 膠件雜野壞多

咪話Engine相對算少獲氣 你係要賴到落車系度

我同班車友全部粗用冇好好保養 個個都要整車

都知師兄你有錢啦 泊室內 0手車 年份新 3系麻

師兄又識車又好保養 又唔粗用錫車 絕對係實力形 遠離車房

小弟窮撚 唔識養車

你講既都岩 f代少問題 係我偏見唔識揸姐
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞