(突發) X Japan 復活

289 回覆
173 Like 30 Dislike
可能係出隻歌叫「world tour」
想問吓有冇巴打有09年香港2場live既高清片源可以俾我 想重溫翻當年
希望再黎香港,掠水都抵
唔熟Google咗,原來係Hunter首歌就係佢唱
同埋你形容Toshi聲線有共嗚形容得好好
佢唱Tears呢啲慘歌真係會聽到個人sad
佢依家應該歐美紅過日本
之前聽room410講邪教,有聽眾留言話x Japan係崇拜beyond先出道,話演唱會果陣自己講嘅,有幾個聽眾都話真,我Google 搵唔到資料,想問下大家係咪真
Let me forget~
學queen咁搵第二個嚟唱囉
思覺失調幾號電話你自己查吓啦去
日本人嫌佢老土啦
唔係同tosi反哂面咩
搵hyde唱牙?
其實我咪講咗,係有聽眾咁話,咁我聽到果下覺得匪夷所思,但又仲有幾個人咁講,我唔熟有搵過下又搵唔到,見大家咁熟所以咪問下有無人知係點,會唔會係佢嚟香港講過咪客套說話之類,又唔係我話係,放鬆啲啦
Yoshiki嚟香港有彈過海闊天空,讚過首歌同beyond兩句
點誤傳都冇可能吹到咁大
台上果幾個訓低先定台下觀眾訓低先 ....
大家都一把年紀 仲要叫同跳
我就係覺得太難相信又搵唔到資料,咁啱有post 就問下大家會唔會係客套說話啊/私下見過啊/欣賞對方啊之類,我又無人哋講完就信又無詆毁邊一方,唔知樓上咁惡做乜
日本人投好感度反而toshi高過yoshiki
上年年頭去睇TLRS真係見到有頭髮白晒嘅fans
TLRS 啲歌都唔好聽
歌詞又係咁fly high 唔知做乜
每個member 啲個人特色無晒
都99%搵hyde頂個vocal 大佬完全唔夾
TLRS 夾硬降key唱又唔好聽,台上台下都辛苦
we are X
toshi係受害者黎
同yoshiki夾band 日日比佢閪面 逼佢做乜做物
依加幾十歲人扮下女人 又唔係無飯開 自己開心咪算囉
仲要睇人面色咩
Toshi當打年代唱紅都吻水,完全谷盡個range先唱到
想聽art of life 得u Tube先有痴線
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞