【非支那】【I/A】棕色塵埃 2 (20) - 陸運會開始

1001 回覆
3 Like 4 Dislike
其實新塔唔易玩 lv2抽唔到有用角一個唔小心比人反擊滅左團
BTW泳UT新塔當坦用都唔錯
仲有 原本入面除左第一回之外都可以換角 但係要扣SP
今次更新好多野都方便左 有動力玩落去
只要有啲運撞啱啲勁打手應該都過到,我啱啱先打完Lv1,不過一次搞勁耐
個人獎勵唔算多 同埋有全服獎勵 新手可以唔洗勉強打
叫做多左D野玩 唔太反感
但一局30層真係太多 同埋每日D key可以存埋等得閒先玩就更加好
海偶娜係咪酒館同完左up可以各換一隻?
抽到+3 就可以等換?
抽住+4先 再搏每日單抽 之後完pool可用粉換
酒館個隻係原皮
有能力可先+4 再搏每日單抽
+3每日單抽 再睇下完pool前抽成點再算
收到
個跑步今次唔難
一隻手F
一隻手J
唔駛控制方向
易過之前個D食幣
感謝 希望去到+4唔使用晒啲石
打塔有得reload,戰鬥中死左角有得用2sp換人上場,只要揀夠多角色,可以無限肉盾拖到殺死隻王
啱啱打lv3塔 拎左幾件ur遺物 神ut 一下秒過30層王
新塔要每日打3輪過左無得掃? 都幾攰
預左同俊c講完佢先會講
你話無限打上去 鬥高層都叫有d鬥志
而家抽唔到想要的角硬食30層好晒時間
用電腦FJ 一鋪過
放工果程用手機撳左半個鐘都係不停仆街
rougelike 都係預你死番出去加下stat 先入去再抽過
第2層已經輸得少少錢 唔夠升野
都唔關STATUS事囉... 岩岩一場LV3,
打到廿幾LV先買到鐵面同紅毛
如果唔係隻BOSS我都唔知點L樣打, 頭廿層都係得個保健社BUFF
STATUS加的野對比你有冇抽到勁的+5角差太多啦,
一樣的STATU, 俾隻+0打手 你都係死返出去
同埋燒時間的野唔係個個都想玩, 俊C一開頭都俾人屌要做一堆日任,
之後先SKIP到而家咁剩係LOOP PVP
得閒打下魔獸
俾人揀CLEAR過之後掃蕩幫手加下分咪算
睇dc d攻略原來個新塔可以sl 但只會果場(唔會第一層計過)一開始同埋無得刷爆擊

揀角一定揀 男主/b偶/泳ut/神ut/尤里/Alice/dj /小紅帽
就算唔係中果件服裝 揀左個人先 方便之後去商店刷佢出黎
Eg.揀是旦一件男主 刷面具

爆率/爆擊好重要
Diana收益唔高 因為好多無屬怪

黑石一開始優先
刷新>開場sp(level愈高開場sp愈少)>防>hp>攻/魔加成

暫時睇到咁多

新塔個完成1次點計
係打完1lv定中途走都計
整rogue like 但係限每日次數
好似打完尾王先計獎勵
收到 尋日打到lv2 死哂兩條命
其實好講運 抽到咩角
推推角都重要 魯貓好似唔錯
必要時真係搵佢閃住先, 如果抽到UR+50%閃仲正
D坦同反擊又變左廢物..無裝之下摸到=死 反佢老鼠
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞