【非支那】【I/A】棕色塵埃 2 (20) - 陸運會開始

1001 回覆
3 Like 4 Dislike
姐係例如當年pick up後買左次
依家商店再出可摸以再買?
可以
越長玩越著數
玩玩下唔抽都能+5
之前咪有d pass送衫既
我見火弓 , 原版海
呢d pass 係咪間中先出 唔會連住?

話說呢到有無 恐怖?魔域?唯一?無限?Se?
屌 我劇情同呢個都會彈
想洗資料重新download 又搵唔到個制
新塔第一級都過唔到最盡去到20關
on9關等改
因為你地打手唔夠
基本上有+5紅毛配尤里都過左9成
有冇人打到lv3?
Lv2隻boss 都要用送死式先過到 唔太敢試lv3
Lv1打咗3次
最盡去到22層就收皮
好難打
佢又好似要clear咗Lv1最終boss先有份拎全體獎勵

只要有神ut/火弓都可以過lv1
呢兩隻必選
要d運
An機?

iPhone先垃圾 玩唔到DMM
搞到D人焗住玩多布NIKKE
新個塔要每日打3次? 定得閒先打都得?
小ut 泳+5血貪+3 鐵面+4 紅毛+1 保健社+4 過到lv1 仲好易過
係每日每日有3卷
同埋魯都幾緊要,可以避曬d招
lv1 final boss係ch 11 final boss,會秒人
打一次勁耐
咁豪華既陣容

我自己分身咁樣過lv1
聽日先試lv2
仲未玩唔到跑步
新塔好難玩同好花時間,雖然有機會玩下冇既衫、角,但岩岩打到最多20層,過唔到lv1,用左成個鐘

Btw 其實我覺得呢隻game 對我呢d唔用腦既人黎講好難玩打親活動都過唔哂,好似岩岩完左個活動,玩挑戰唔知lv幾有個鐵面係中間頂著哂,又打唔郁,阻著我隻神ut 爆後排。至於隻飛機,睇攻略都打到lv5 only,有時d攻略又睇唔係好明
新手一問 B偶係咪要抽爆 係淘寶平平地買咗個無職石帳60人仔
有時除咗用唔用腦之外
都要睇返角色多寡同練度
好似隻飛機咁
大家都知要食下hit然後7c 12c再爆兩round
但係你啲服裝唔夠多同埋+數唔夠高無減到CD
差少少就係差少少

所以我最中意角色卡帶同活動普通難度
個個人都係用呢隊嘢打
只要用下腦就一定有方法過到
手機GAME 活動係咁
蔚藍果啲活動高難你少隻突爆既角色都要RELOAD 到2046
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞