【非支那】【I/A】棕色塵埃 2 (20) - 陸運會開始

1001 回覆
3 Like 4 Dislike
物理最暴力又最強輔
果然係男主角
唔係得個名
呢隻定位唔同喎 法隊一定會入,所以係必抽
忍唔住隻閪手又落左60抽落海
想問下煉製咩係17C, 睇唔明
簡單黎講
越高c=越勁
上下限係24c 同 6c
每件裝都有3個字母 C到S 最勁係SSS 最廢係CCC 影響件裝加嘅數值 (毒蛇為例 就係影響主要加爆傷嘅數值)

而嗰3個字母嘅排列順序有好多 可以ccc cba abb bss 如此類推 唔同排列組合有唔同"level" 17c 18c 24c就係講緊樣嘢

頭comment最底 第一個有用網有對照表 話俾你知你件裝係幾多"level" 24c (sss)就係最勁
C即係咩?
我連呢個都唔明佢講咩
明晒,唔該巴打
一個計量單位

https://m.gamer.com.tw/forum/C.php?bsn=32104&snA=322

想知點計可以睇睇
應該同bd2共通
忍手,一週年後送量回落返 無送得咁爽手
想抽埋B偶+4 下星期社長要用鑽抽了
抽b偶無計,+5效果物魔隊都用得著(而家爬搭更加係必揀)
其實係咪可以用黃金線換個外觀+1比b偶!?
呢排上大師都咁大競爭
不停打但個分上唔到去
仆街 唔記得要打PVP
好懷疑自己係咪已經酒館已經招咗安潔莉卡唔記得咗,咁多日都撞唔到一次
可以
打AOE係勁 但打單體王就GG
新手1周年最後3日加入
神UT+4,鐵面+1
可以用粉換滿神UT
想問問係咪應該儲起佢先

我有隻+1頂級偶像
暫時無法隊,係咪應該skip呢次抽卡
留彈藥下次

利申:雙月卡 + 新手禮包
Agree 抽親神ut+鐵面都係唔夠傷 打單體最明顯

反而魔隊 抽到泳達非/Roxy + B偶就輕鬆好多
神ut+5提升唔多 資源有限可以留粉
B偶魔隊核心 +5就物隊都上到場

但你之後又要抽社長又係法隊核心
好似點都要抽番隻係手 一個月升一lv都好

仲有幾多抽抽
睇抽抽再資源分配
留左60幾抽同13000鑽
可能留到最後兩日先抽
希望免費抽中

感謝巴打意見
隻game好多野做
好多卡帶都仲摸索緊
泳UT好用 但去到後面d 怪都好高連擊 應該係特登針佢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞