【非支那】【I/A】棕色塵埃 2 (20) - 陸運會開始

1001 回覆
3 Like 4 Dislike
係巴哈見到, 有達成呢D條件就會加STATUS時 買野的晶石
1.角色不用多,其實隊伍組好,扣掉一開始運氣不好選不到心儀角色,大概7隻以內的角色絕對足夠過關,可以拿『最精銳』分數。(使用7隻以內角色過關)
2.過關時身上金幣超過5萬可拿『富翁』分數,前面幾關的難度應該破關時都不需要把金幣用光~留個5萬拿分數。
3.『遺物蒐藏家』,破關時身上有超過15個遺物,這個也不難,事件多走幾個,多打高級戰鬥房,每次獲勝都可以選遺物。
4.破關時走過7個事件可拿『多災多難』,這個也簡單,開場選好路線即可
5.獲勝的高級戰鬥,也是多打高級戰鬥房。

另外其他注意事項
普通戰鬥房結束,會給你4張皮膚可以選,2張是你之前已經選過的角色的其他皮膚,2張是新的角色,所以千萬不要選太多角色,每次出現的皮膚太亂,你會很晚隊伍才成型。
Lv3 尾王 反擊反死晒成隊
點搞
岩岩一次過過哂3lv 好彩抽到平時個d人
IOS有得更新, 好似話FIX返彈GAME問題
個塔獎勵其實唔算多
我覺得個定位似係想得閒無野做就玩下 唔洗好肝咁玩
但一局真係太耐
係咪要用消buff角消佢反擊buff
如果係BD2既忠實fans應該會覺得ok好玩既
但大部份人都應該係抽角來J同埋zip下時間用
玩法係ok嘅,對我嚟講係獎勵唔夠囉
如果開波俾人自選1-2個皮會好啲
一係就唔好限入場次數
比你玩下d 小用/無抽到既角 個慨念其實係幾好
我覺得每日d key 應該要可以累積係果個賽季 咁就唔洗局住每日打哂
打邊個狩獵場最多金? 02,07邊關會多d? 掃蕩好似拎好少...要手動打?
我玩bd2不嬲都係一隻手J
如果有吸收係咪唔使逐間屋入去執野?
日日咁行法都好攰
你吸完入屋望下
我吸完就算 記得開男豬先
唔會入去掛架喎 我就正係打左第一章超困狩獵 其他都懶打
一定係掃超困架喇 是但一章
缺木就10章 唔缺就求其掃
缺金唔係打2,7?
金可以用鐵同銅合上去

但係要大量天賦藥=$
岩岩專登去過第7章超困
第一章乜都有
第七章係金鑛
各掃左60飯

連續兩日40連勝
轉左陣
有無陣形參考下
打手既裝備 係唔係洗致命傷害就得
坦就洗 雙抗?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞