Bitcoin/Crypto 集中討論區 (535) BTC強勢回歸重返63K,劍指All time high!

976 回覆
6 Like 2 Dislike
快d跌
上車最後機會
執左幾多?
Lm
升都未升到上去就gel頭
仆街,朝早64740short咗未放點算
ethe 趺8%,下星期出spot,因為high fee賣貨係咩料而家已經大discount
其實ETHE間公司個操作係點?
之前睇新聞話分配10% Ethereum去做Mini Trust嘅種子基金,咁佢係會當拆股咁回贈返10%股數嘅ETHE俾現有持股人,定係點?
收到IB Email通知,又話咩1:1咁拆,剛剛開App睇又無多左股數……完全睇唔明。

分拆:ETHE@PINK ETHE@PINK(名稱:GRAYSCALE ETHEREUM TRUST)宣布將進行分拆,于20240718實施。 分拆條款爲:1 : 1。
請注意,本公司行動事件是強制的。您無需採取任何行動。
照我理解應該係ethe而家打個九折,之後出eth個mini trust. initial distribution 嗰下會入返同等價值既貨(eth) 股數俾你。 7月18日之後先買既人係唔會有嗰個initial distribution 的
即係而家佢「賣走左10% ETHE」,下星期會回贈返同等價值嘅Mini trust股數 ……
初初以為純粹ETHE Conversion (Trust > ETF), 而家變左有兩隻Ethereum嘅ETF, 一隻舊嘅ETHE (手續費貴啲),一隻新嘅 Mini Trust(手續費平啲)。類似QQQ 同QQQM咁……?
老美
大家而家係點樣出金
每日美股開市就閪跌
送埋幣市一程
It’s always $GM
$MOGA 準備爆上
0x91483a5f348f967e88e821b0d90fae6a4227ca42
咁多接盤俠
貢能顛

準備100x 下一隻$MAPE
All in strong hold好唔好
30>46>40>30>47>53>51>50>44>29>26>29>29>25>25>33>52>65>69>61
今日Fear and Greed 係60

爆倉 1.4億

btc 63700跌
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞