【I/A】勝利女神:妮姬 (65) 芒果椰奶西米露

1001 回覆
5 Like 2 Dislike
打到7格開始就會有
又唔好咁講
紅lin 真係由開ser 中段陪我主線到黑lin 出
有時唔用泛用隊會用返 「土木二人 神罰 紅lin 諾Easy 」去推圖
不過而家泛用隊真心太勁
半週年帶出無頭莉莉同潮性者們已經思維轉變(白雪仲要變多次?!?)
之後小紅帽先有帶出童話機型同黑lin
第一隻好似軀體頂唔順散曬,第2隻係Doro?!
而黑lin 係近攻特殊型唔係童話型
我仲以為莉莉絲係童話1,照抄佢設定既童話2開機就爆炸左

紅蓮=馬沙專用渣古?
成日打神罰俾佢一招暈撚晒
已經喺掩體入邊
兩段都打唔切中心?

其實所有童話型都係以莉莉絲維做藍本開發
不過第一個童話型散曬連條屍都無咁解
而最後一隻童話型應該就係比敵軍侵蝕ga 灰姑娘,之後無再出過

你個比喻呢
起碼都由強人再進化到超級強子啦
佢射左右掃激光個陣入唔切掩體?

勁大

有冇人可以幫我點砌隊?我依家打咩都係用皇 長髮 麗 暗紅 帽打。

之後應該抽隻水阿返黎,桃 水阿 老師 初音 紅蓮一隊末彈隊

黑白兔 黑白jk同埋第5隊就唔識砌了

轉貼 夏活封面解包
有無消息水著活動有無P2
幾lvl先打得完主線220已經冇紅波
如果8月有連動應該就冇了
241啦24-26萬戰力應該穩過

我由220開始買紅波 到依家一星期多啲都係228家陣23萬5戰力打到30頭 應該可以推到尾
已經好勁我都係291LV加埋裝備詞都計戰力先過到30章
我22萬仲係27章係咪太hea
19.5萬係26章頭,有啲難推
有啲細關仲難打過boss28-22 打咗4個鐘

跟住28關boss卡咗2日 29用帽秒住過
冇嘅 我呢邊係皇冠池入坑多 都係得5-6個到27

係我有時間慢慢逐關試吓啫
我ser既人第二名仲係22章我應該算勤力
Weekend我再試下手動打 一遇到d 19細關就冇咩動力
我個ser得另一個日本活人排第二,仲係21章未出獄見佢係pool都抽咁
22萬如果你帽戰力高應該夠推到30頭

我一星期前卡喺30-5都係得22萬左右 weekend再去打應該推到去30尾 Boss就睇運氣

打細關要有耐性 有時候差少少過會好L燥
我計PVPser一個到27都冇
22萬係咪齊晒T10 咁濟?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞