【I/A】勝利女神:妮姬 (65) 芒果椰奶西米露

1001 回覆
5 Like 2 Dislike
仲以為好快就開波
POOL就完先問泳裝黑道強度如何 係咪唔洗追3突
兩隻一齊用有紅蓮既感覺

性僻唔中唔駛3突,3突為WP
同高達合作, 出高達娘
香港幾時整番個快閃店
玩左個半月卡緊160
普池連續八九十抽一隻ssr都無
垃撚圾睇離有排卡

勁大波

大家好 我係無課新手 個ac由皇冠果陣入坑
玩左84日 每日都有做齊任務
今次泳裝all in 3隻限都抽齊
相信好快就可以出獄
想請教下打pvp應該點組?
呢家長期都係鑽石9/10
你依家應該無餘力升pvp角,用自動組隊排哂高戰力上去先,之後用盡兩次每日機會盡量打上啲,停個位置有咁耐得咁耐,因為特殊pvp結算係計分唔係計完個陣既排名黎出獎勵

係普池set哂啲有突既上願望清單之後轟落去增加叫糊機會,同埋最重要就係調整心態
係 我呢家將3隻突滿既升上200先
然後開始儲石同普券 應該可以儲到下個週年(12月?
呢家只係用友情抽同埋鑄模抽
我覺得活動協同陰人多啲
丁屎咁細個紅點
出左獄後可以專心儲石,除非太緊火,如果唔係所有角都用普劵抽出黎,石等限定先抽
普卷唔洗儲啦
發現航線有樣野同妮姬坐監差唔多一樣咁攪新人既地方就係佢造船除左魔方外仲要錢,依家有石但無錢抽UR船,困難關又抽唔贏
我習慣儲150/300再等入左2-3新角先轟落去,過100抽個機率理論上會趨向平均不過呢個係自由心證黎,總有啲人求其10抽都會出到Sr
如果知佢下次更新會加新角入pool都會等埋先抽
平時就儲夠十張就抽
pvp唔係得2次免費?
2次已經夠多了
你應該出咗獄掛,141等換愛麗絲,黑票換麗塔

防守隊:
第一隊:紅蓮 白兔 黑兔 桑迪 豺狼
第二隊:諾雅 阿尼斯 黑蓮 舒格 諾伊斯
第三隊:推圖隊 自動放最高戰力

進攻小tips:
第一隊:避開有諾雅的隊伍,可以專揀對面隊伍有散彈/機槍角黎打
第二隊極需要餅乾代替舒格,如果第2隊想打3發紅豺隊,要將發射器換舒格,例如餅乾>英雄>貝斯蒂
第三隊推圖隊可以打對方最低戰力個隊

優先升t10角色順序:
最優先升推圖隊,然後集中資源升2隊pvp
頭2隊除咗阿尼斯同舒格,全部都可以升上t10。但太缺T火裝,有多餘t火先比黑兔
黑蓮>紅蓮>白兔>豺狼>諾雅>桑迪>諾伊斯>黑兔
我覺得你就算破咗160,都建議你普池有10抽就抽
PVP極需要餅乾,同埋你角色算少,可以順便抽個突角
新玩
刷首抽方法係咪只可以不斷用新email
會成日上去睇下有冇人打我,睇下啲同期玩成點
1. 建議唔好刷直接買
2. 如果真係要刷 用返同一個email 第2次入嗰時加數字就得
eg你email係damien@yahoo.com, 2刷用damien+1@yahoo.com, 3刷就+2直到永遠 佢會一直send去你無加數字個email
3. 唔好刷 直接買即日號算
今日出左4粒石 感動
好奇點解妮姬d音樂成日都咁正但又出得咁密
係咪用A.I. 幫手
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞