【I/A】勝利女神:妮姬 (65) 芒果椰奶西米露

1001 回覆
5 Like 2 Dislike
請教下想入坑買淘寶帳玩, 除左要小紅帽,神罰,皇冠
其他應該點配搭?
有1/2+3或者有哂基本上已經夠做,之後爭既爆裂角慢慢入手就好

抄我上面呢隊夠玩
買左個平價帳, 咁既陣容起手得唔得?

得 帽皇神都齊
幾錢,平時taobao d ac 多數都幾萬石

角色ok 呀,有小紅帽,皇冠神罰夠打到中後期了

組合暫時可以用住 n102(sr) 皇冠 帽 神罰 加多隻打手
$49人仔

搵哂咁多間鋪都係無小紅帽,神罰,皇冠,麗塔,娜嘉 依個組合, 小左麗塔或者娜嘉就有, 但唔算平
但你呢個ac幾時開?
如果係好耐之前開,咁pvp就唔洗諗住追到人
你介唔介意pvp拎少d石
介意既話就買個即日號/自己刷
唔介意既話就無野 繼續玩呢個ac都得
有小白雪,大半年掛
有吉洛 起碼係1.5周年開既ac
禾刀系買舊ac,

pvp 由最少石,而家打到1600 石了
買返黎寫佢今年4月開, 主線先岩岩第2章
Pvp係咪要齊大部份角先有得追
我係11月頭ac
12月尾先買
好彩pvp keep到頭30 有2000石
除咗齊角
仲要lv同裝要追
真係介意就要課金追
睇你係收集型玩家定咩
我自己開ac 無刷
佩珀起手 第二隻ssr係銀華
不過有課金 pvp keep住拎第一
個ac肯定係舊年11月或更早開
pvp係等級無得追,咪玩pvp就得
我都係諗住集郵式咁玩,志在儲吓角色慢慢玩
所以諗住起手搵個好啲嘅帳之後,就唔會再點課金

唔知依家個帳keep落去玩好定再買個新
pvp等級要追,起碼玩幾個月課幾皮買紅波
完全唔值
想問吓皇冠池入坑嘅巴打單突大概打到幾%今次係咪要打到25 26億先穩陣10%
躺平PvP 每個月少2000石左右
話多唔多 話少唔少
唔洗買新啦, 照玩住先,
係個AC 無咩石同,
買多個新既, 其實都係課金
前排問過淘寶啲鋪,佢地完咗1.5活動都無再刷首日acc

而家入坑都無乜著數,PVP唔駛諗
而家入坑應該都無乜對手,應該話大家都係辛苦咁打,除非有人好歐中人權角或者有耐性自己刷首抽
我第一個acc係買舊嘅,最後覺得無PVP無咁好玩,所以又買咗個首日長玩,每日有唔少時間都會睇下啲對手玩成點比較下
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞