【I/A】勝利女神:妮姬 (65) 芒果椰奶西米露

1001 回覆
5 Like 2 Dislike
我唔係咁睇喎

呢啲pve game如果鬥勁,天無二日,「最」勁總係會俾大量玩家研宄篩選到得一隊,
唔係神帽皇,就只會係另外幾隻角色變成「最」強
同埋你講到神帽皇勁到好似無其他選擇咁,
咁皇冠都係1.5週年先出啫,
皇冠出之前咪另一個組合「最」強,強到好似無其他選擇咁
被推落神壇既話……睇下哈蘭?

咁妮姬已經有raid要砌幾隊,仲要換下機制,神帽皇霸唔晒啲位;有pvp唔係神皇既地頭(帽係被炎上燒到咁勁既)
算係有空間俾某啲角色出下場

我寧願神帽皇勁耐啲
課金係課黎抽下啲用愛發電既屎忽同大脾
都唔想期期課黎係為左追META
機甲寶個女主角根本生癌
明明最初出場嗰時都係拳頭咁大
慢慢就變到人頭咁大
手機驚一代版本一代神嗰啲永遠都係無底深坑
妮姬我大姐,最佛
唔似一d驚期期打面甩頭夠保值
我都唔想期期都新T0,意思係多幾隻勁角,咁組隊變化睇落可以多少少咁唔駛新手問入坑要咩角都係話去買神帽皇,咁佢地可以易啲入坑

點解唔係妹妹
佢咪妹妹囉
家姐一早死咗
同紅蓮係同一個人?成日話佢姐姐死左 以為黑lin係姐姐 妹妹係酒鬼
罰你快啲去檔案室睇番1周年劇情
一講到最強就係固定嗰幾隻,唔會有多變化架

賽跑點變都係三個人跑冠亞季
有個新既人跑第三,舊既第三就會被逼左落去
最強組合神皇帽麗黑,
咁皇冠出之前咪係神帽麗白黑
黑白JK出之前咪黑白兔
紅帽出之前咪神紅愛麗桑

當講到起手推介,就係最強嗰隊既腳
而「最」係唔會有諸多組合架
「最」就係「最」
唔係呢幾隻,就只會係另外幾隻
黑係講緊蓮定JK?
1週年好似冇講lin 歷史?好似係有另一個活動劇情但我未玩
上年年尾出果個跨年活動 New year new sword 度講

新手一問
我想問依家我應該抽樱花定係等下一個pool再抽好
Thank you
隻新jk望落咁正常
唔似平時大波大蘿
食得多魚翅偶爾都要食番大排檔
冇浮游砲好可惜
唔課既話無必要抽住,因為你太少石,唔中就會浪費左,活動啲彩劵普劵換好換滿,初期通過一章後會有3款禮包俾你擇一買,如果有餘力可以課800羊個款
起碼認到紅蓮暗影同紅蓮係同一個人
如果唔抽要等下年先復刻
睇你課唔課金抽
因為今期櫻花夾埋羅珊娜一齊用先勁
但係對新手推圖其實又冇乜幫助
以為好似諾雅咁用浮游炮射人
主線應該係黑JK

黑蓮有時可以換走神罰
或者換走麗塔用紅帽開爆1
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞