終於搵到口臭原因

289 回覆
621 Like 24 Dislike
唔明點解咁多負評
呢個係專家都會suggest 嘅方法
把口衰都會口臭
應該係捉駁嘴仔
咪on9啦, 用條脷舐一下自己手踭 先會聞到
魔法師喎
我以前都有呢個菌,食藥就得,但想再驗多次係咪真係搞掂晒,你係邊到驗架?
lm
鼻臭點搞
係 之前都上網見過
我最近都發現原來社會上弱智嘅人係比想像中多
想像一吓一個最平均嘅普通人有幾蠢
然後諗吓,地球有一半人蠢過呢條友
INCOMING~~~!!!!!!!!!!!

寄生蟲嬲爆爆 要出人身攻擊嘅post
講緊呢30日有成十五十六個post

https://lihkg.com/thread/3734770/page/2
人身攻擊/詐騙/偷嘢/出軌嘅post incoming (2)
上年屎忽痕買左檢測包黎係屋企自己驗positive
去私家做吹氣都positive,食左兩星期藥
之後照胃同抽少少組織番驗好番
欣賞樓主祝身體健康
唔係啦 佢應該算係特別蠢果堆 分分鐘地球有9成人都聰明過佢
你依個口臭問題係突然發生定發生左一排
純好奇 一排既話D菌唔會自己死嫁咩
你試下係Google 打triple therapy h pylori treatment duration
唔洗google 我中過 接受過treatment 都係7日
research話7日,10日,14日既efficacy係similar的
咁啱我都中過 個時醫生開14日藥
不過如果efficacy 係similar 就睇醫生開幾多日
只係我見醫生普遍係開14日
以為自己回覆
其實覺得自己都有 成日食完野個肚勁大個又多胃氣
以前比人話過有口臭 嗰陣刷牙好hea牙又唔齊 就算而家箍完牙又開始注重牙齒衞生都成日形住自己個口仲係有口臭 陣味好怪
下個星期都係去check check
可能人地冇仔
中左舌頭會係點?
#170 ,吹氣測試加普通家庭醫生
Thx! 我平時至少半個鐘先刷,如果飲酸野我會隔更加耐。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞