【等睇奧運】LA Lakers | Mamba Forever 討論區(560)

1001 回覆
3 Like 2 Dislike

最強3d ad最佳拍擋己在陣中
準備廿幾年後出現第一個打入nba嘅香港人
城堡哥有冇得同希屎木狗爭下時間
有時真係忍唔住要笑
原來玩gta rp會玩到度頸,AD…..
係咪咩Twitch有港女死亡直播?
有無廿年沾迷手足知下面件bronny波衫邊到有得買
皇上就快退休啲fans係心急啲
BREAKING: The Los Angeles Clippers are trading Russell Westbrook, a 2nd round pick swap, and cash to the Utah Jazz in a sign-and-trade for Kris Dunn.

Westbrook will be waived & will sign with the Denver Nuggets.

Kris Dunn signed a 3-year, $17 Million deal with the Los Angeles Clippers.
鄰居又積極補強
dllm pelinka
安爺爺咁好幫龜搵工
龜去到po根本出唔到有閪用到時等睇gorden同龜都俾人放投再3個夾肥雞
點會出唔到 條四眼仔走左,佢係Murray最緊要既backup

我哋有個好重要既戰力
隻Sarr即刻覺得Bronny對得住55順位
i dont think he is a pro
唔係講笑 我幾appreciate bronny嘅defence
對得住55pick有突
太子上力
Hustle play
太子今場都ok wow
沾仔 叻哥
太子
堡頓可惜真係冇咩護框
用佢做軸心打夏聯仲勁過搵隻guard控
叻仔搶板又幾勁
但真係冇硬解能力
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞