【等睇奧運】LA Lakers | Mamba Forever 討論區(560)

1001 回覆
3 Like 2 Dislike
9人輪換冇咩問題仲可以壓縮下戰力

Dlo v rmbj 8 ad
vando cam hayes k4

Gabe 快手拎去換隻big man 咁就可以out埋hayes
上年都唔算嘅
可以睇下熱身賽
話晒都pick17
Gabe 先要俾下機會wor
Playoff 出返個時防守幾好
係咪手感同俾咸放左底角戰士姐
Sorry上面打錯 應該係出max 如果有max就可以唔用gabe 因為守波可以對番一二號位而持球已經有羅v rmbj

vando同gabe點都要走一隻(一係郁八村)而鋒線咁弱既情況下我會覺得郁gabe會理想d 當然都要考慮vando條撚樣打唔到波呢個情況

所以基本上都係jhs+vando/gabe/8做trade換big man/鋒線
Gabe 你點都要俾佢打下 先有 value
成季冇打過咁制

不過成隊波啲防守咁差 唔建議換一隻非3d 既球員
都係等公牛網隊拓荒開倉

合理目標:胡師父 dfs thybulle

打劫目標: cam johnson/pw/isaac/josh green
Vando wood開季未出得
得番max gabe hayes dalton cam
5個人爭4個位好合理啦
遲啲睇下有冇trade整合下啲人
如果可以用一個好平嘅價錢換到Robert William 嘅我覺得可以搏下
Josh green都要打劫?
睇下三波傷唔傷 唔傷就要打劫 傷就應該易搞好多

牙羅
羅max 8 rmbj ad其實會好少少要比v控波就塞佢打第6人啦
我識羅狗咁耐都知佢專業呃飯食
合約年一齊見證prime DLO
公道 睇下病西 羅同bjai三個今年一齊爆發
V打第六人真係會好啲clutch time先出番
班人話佢係飲水機 唔值8m
https://youtu.be/ANoYsLOCXHg

Guard位咁樣守波我地冇咩人做到架咋
佢似係影響v個位,多過羅
就呢個play
守得好出色
啲step咁郁法封哂咁滯
打波有潔癖
Dlo個兩碌金毛型撚到。。
剩講Season 上年都勁啦 但一到playoff 對抗強度高左 就攻守都無
季中搵機會trade佢好過
屌 nba2k 幾時很更新牙羅個頭
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞