【等睇奧運】LA Lakers | Mamba Forever 討論區(560)

639 回覆
3 Like 0 Dislike
我係講緊佢個approach 係擺到明aim 唔做trade
係0積極性
今年榜眼
上季offseason完 個個勁讚 保底西決
結果gabe vando傷左成季 咸狗亂用人先搞到咁
宜家keep到原陣走左王子 就係咁嘈咩都唔做

你要trade都要有賣家 岩價先trade到
又唔係offseason完左就唔trade得 係唔係比啲時間睇下原陣開季打成點先郁都唔得
係咪咁快唔記得當年allin龜單野
市面根本冇任何3d有小白或者假日咁既質素
佢射波好似都仲係好two motion要做3D直接砍掉重練啦
呢件垃圾就算啦 就算等佢成長到都幾年後啦
佢都係做個花瓶 幫手吸下飛姐,唔好癲到搵佢嚟J啦
唔會j啦我唔覺佢出到場
有都唔關湖人事
攬住兩個frp諗住過世
2個frp換誰好?
Lauri叫緊3-4個加潛力

換grant好嗎 但係要match 3千萬人工
你拿dlo 8換 提升係咪真係很大?
佢都話自己會落g league 浸
唔屌得啦

55th pick 仲想點
playoff證明dlo 8真係唔得,換到至少側翼防守會上升,其實都係搏
今晚奧運係咪仲係熱身賽?
美國將於香港時間7月18日凌晨12時,與塞爾維亞進行熱賽,可說是首圈小組賽預演。比賽焦點當然落在中鋒對決,Nikola Jokic一人力敵Joel Embiid、Anthony Davis。

NBA的官方YouTube頻道將直播此場賽事。

#NBA #籃球 #basketball #hkbasketball #bball #ballislife #basketballneverstops #slamdunkhk #狂籃日記 #olympics2024 #Paris2024 #NikolaJokic #JoelEmbiid #AnthonyDavis
鄰居走咗個二佬簽埋堆爛頭卒又有得吹奏
Dlo 8 frp = garland
Deal?
On9
想佢喺two way唔擺格仔
1. 原陣冇左王子已經差好遠 講緊防守OK 3分39%既3D
成隊波bench最好既球員冇左 , 你可能對max 有期待 但佢意識同3分都唔係王子個皮,只係贏potential

2. vando 季季傷 打到成季唔傷再講
3. dlo v 證明左依個組合唔撚掂, 防守太爛 仲要繼續冇3D幫佢地執屎
4. 冇C 繼續俾人洗板屈砌入 上季睇左無數次

我只係想講配狗連有trade rumour 既都係冇行動過咁制俾人踢爆
全世界都補強, 自己咩7都唔做保留一個咁多弱點既原陣
真係賭大細博新手教練紅撚 救到隊波咩
起馬人地積極補強
湧簽唔到PG E+講緊為左MKK all in 咁制
你都知on9
咁所以大家覺得湖呢堆asset想換人啲好嘢喺對家角度睇何嘗唔係on9? 成班淨係識屌配種唔做嘢
完全無視湖啲asset/手腳對無論FA定球隊吸引力都唔大
死撐咪係咁
走咗ad 簽翻Ryan Kelly Brandon Bass 就係好Gm 積極補強
Garland都唔係咩好嘢同埋我幾個post之前已經預咗暑假冇大動作
咪就係囉 呢套籌碼根本冇好嘢彩你
包拗頸換都係為換而換 對陣容升級作用有限
乜春dlo + pick換Murray嗰啲trade都係一撚樣
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞