Pokemon Sleep (28) 一週年去帕底亞玩遊戲

1001 回覆
6 Like 2 Dislike
我都係打算留俾貪食16格用
上面有巴打po咗,今次最低係草貓,20%
同埋大家有留到雷公炎帝香薰嘅話
今個星期日好眠日正日係使用嘅好時機
搏3星睡姿出夢碎
我暫時主要目標係AAA鱷,未諗定2定3
仲未有樹果小鋸鱷,島2就可以捉新水火+小鋸鱷,順便儲埋龜糖
島3就可以順便捉六尾,同齊啲腳可以衝下高分睡姿
應該睇埋呢個禮拜捉成點再決定
但就算得20%,佢嘅薯仔產量都已經完勝大食花同感動岩
佢再唔加島嶼加乘我就得返島4去
唉呀夜晚放晒煙花咁
Same 爆咗1,5島
2,3島去多一個禮拜都會爆
#176 已經有
樓主/各位巴打
有無初期方向比新手應該頭兩三個星期要點樣做比較好?
利申睇咗好多非日語youtube片,仲未理解得清楚
thank you
真係做左傻事
鑽石儲得好辛苦
始終1lv就已經係薯仔
但已經有大食花既就可以慢慢篩
暫時咖哩/沙拉都夠頂
可惜唔可以一次過擺兩個
佢兩隻香薰好鬼阻定
反而薯仔感動岩最慘
養好咗一隻好似變咗袋底泥咁,要再選過隻大豆岩
唔係強運L 起碼三食先用得
三食仲要菇菇 捉到end game都似
佢出咁多16格就係為左舖黑餅

叫我?
島一盡量捉小鋸鱷同火球鼠,嚟兩隻係島二三順屬,前期唔洗睇技能,性格唔減速就可以,但唔好比糖升級,除非捉到好勁嘅寵

仲有比超都推薦捉,樹果s雷超新島開荒一流,例如你想去島三但未有靚火球鼠,可以無腦放樹果s雷超

假設你去咗島二,淺淺入睡捉喇叭芽,深眠捉鱷魚同龜,安然入睡捉伊貝,慢慢刷靚食材、副技、性格嘅寵,菊草葉唔洗優先捉,島五你有排未開

有愛嘅可以捉其他寵,我就用好多時間養小刺強,然後放咗係倉無用過

食譜唔洗太在意,一開始應該會連食材都唔夠,之後捉到靚食材寵就會日日賣食材

性格副技食材睇柚c老師應該會仔細過我講

最後,理想同現實有出入,我玩咗成年都得幾隻靚寵,睇開啲會開心好多
件事就好似隔離pokemon go咁,見人追咗成晚課幾千蚊都無一隻100iv
睇開少少個遊戲體驗會好唔同
柚c老師未出新片
多謝巴打
即刻check咗咩睡眠類型出咩寵
我呢兩個星期都係島一
我都有睇哂柚c老師不過可惜再無更新
咁我有方向慢慢玩了
菇菇呀 你呢隻菇草咋

我呢隻先係
我新玩兩個月 有排都未50到
你隻100lv成材仲慘
茄雪笠
薯貓
豆班

小拳石同大食花喊出黎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞