Pokemon Sleep (28) 一週年去帕底亞玩遊戲

1001 回覆
6 Like 2 Dislike

一個食 加持有L 定2食
淨係救咗手機電池都抵
一定係第一隻
食M+性格=1.632倍食材率
食S得 1.18倍
唔係AAA更加冇理由餵銀種
可以隨便入game
但係嗰一覺計分都係用你撳plus+嗰一刻嘅分數去計

你粒plus+瞓夠8.5就會係100分
新手入坑求加
8717-6313-8791
我有aaa aba aac三隻樹果超,應該夠嘅
同埋我一直唔明點解要逐個星期逐餐計
因為多數時候玩家都係儲起今個禮拜唔需要用嘅蘋果,留比下個星期用
而唔係做邊角料
所以係兩三個禮拜嘅產量滿足一個禮拜嘅食譜就夠
再者揀樹果s樹果寵,本身樹果能量已經多咗
就算一日煮兩餐食譜加一餐伴伴都有著數

同埋我自己不嬲係樹果隊主力
貪佢low maintenance成日唔收割都冇咁大影響
所以一定係樹果行先,食材寵配合
我依家成日都求其隨機算數
睡姿414/561,島一大師20,睡意之力3.5億
已經無心再追了,一切隨緣
衝高能量又幫唔到d精靈升級嘅
想問清楚
pokemon go plus
同 pokemon go plus +
係唔同既野? 要下面有+先可以玩到SLEEP??
我呢4隻都無咁高Lv
你仲要有幾隻咁多
修改版有啲乜野唔同?
無錯,要plus+
有冇巴絲試過用go plus都測唔到睡眠
琴晚訓前撳制 比卡超有唱歌
但今朝撳佢又唱歌 琴晚訓教冇計到
我反而成日拎啲太多嘅食材做邊角料
食材位太少,儲唔到幾多

我反而依家多數玩食材煮唔同野,樹果型係有位多出嚟嗰陣先用
不過依家養咗隻太陽伊貝,樹果型都用少咗了
你有無俾佢自己瞓15-20分鐘先?
不過都係要升樹果型
技能等級可以喺中前期直接用金種子啪上去所以好勁
但後期冇得再升
逐漸就會輸返比樹果s樹果型
玩咗成年
有課月卡
差唔多啦
長玩就可以,唔介意你比咩糖,招有1位朋友

8707-6290-2259
新手想問吓主動技嘅最高等級上限係咪set咗6?
如果1階進2階/ 2進3,等級上限有無得升到7/8?
大家有冇買一週年優惠包
唔會
最多只會升到6
填充M之前上限6改左7
其他技能將來 有機會 再提升上限
睇佢邊隻主技
目前得充能同夢碎有7級 其他都cap喺6 8月會多幾隻開7級
進化唔會升上限
2563-5339-5768
新手入坑求加

唔通係我郁得多所以唔當我訓
咁所以其實係按你玩遊戲既style同埋已有既寵,鱷對你黎講唔係咁大需要姐

但客觀上黎講唯一1lv就有蘋果既食材寵,食材率幾好仲要自補,就真係好勁

另外睇每日產量唔係話一定要逐個星期計,而係等你喺揀放咩隊員,同埋儲咩食材上面多個彈性

一黎連續甜品週冇咁痛苦,二黎又可以留返啲倉位儲蔥菇尾可可之類
或者有啲玩家可能冇勁既草鬼草龍、油手蛋手,又可以吉返啲位黎儲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞