Pokemon Sleep (28) 一週年去帕底亞玩遊戲

1001 回覆
6 Like 2 Dislike

非完美,可接受,捉到鎖金都見唔到更好就去馬

鱷魚畢業
可以專心捉鴨了
咁靚
本身有薯仔手就唔駛再用資源升多隻AAA薯
暫時食譜用唔到咁多薯

要蔥手嘅我諗呢一刻要考慮上60lv ABB蔥手
但係如果本身有30lv 地鼠/百變怪嘅話
我覺得升30lv鴨補產量未嘗不可
我會升薯薯薯貓

無減速 升得過?
副技算唔錯 睇你想唔想追AAA

捉咗成年得呢隻全蜜種子 但性格同副技都爛
有啲想直接將呢隻奇異草爆上60lv算
依家最高lv嘅寵都係3x,60lv應該有排
仲要係女嚟閃埋就好
其實同原本嗰隻有乜分別
蔥產量真係好少
就算而家拎隻三食up幫速M 50lv嘅三頭地鼠
連一日三餐都做唔到
佢又就快開60lv
蔥手真係要望住ABB先升得落

如果你想要蔥手又淨係望住30lv
一係就養兩隻
一係就養一隻一日整兩餐忍者加一餐其他嘢
一係就放棄蔥料理

利申:放棄咗
都唔係話樹果同食材比較
只係我諗大家都會有幾隻雷超 火球鼠 菊草葉 海獅等住升60lv
咁所以望住而家d主力有嘅食材去睇,呢d食材需求比較上冇咁大
可以優先揀冇呢幾個食材嘅食材寵去做互補
食物typer會唔會升到60先
提吓大家今個禮拜有「每日餵頭50粒糖雙倍經」
一定要推爆隻水鴨
進唔進最終階就再算

隻game啲小精靈貪吃食兩啖就飽 收得兩隻
貓貓查到好高分 但唔明冇金同冇乜藍都九十幾分
烈空座有樹s 聽人話新手好用 不過又好後先開到…
兩隻係咪都養得or用住先 其他都麻麻地
食材寵有2個食up仲加埋幫速梗好
lv75先樹果s冇咩意思,前面幾個技又冇咩用
唔該師兄 同埋隻game其實使唔使每次瞓完都要捉精靈 啲餅得好少 好彩點數最近成日送可以用下嚟買餅 仲要成日食飽唔返嚟搵我補返

升唔升好

請教各位呢個性格可唔可以?

3薯閃 仔 技唔靚 好難完美
一開始玩嘅話可以鎖定d初階樹果寵先
城都御三家、比超、綠毛蟲、海獅
如果lv10/25出到樹果S都會值得培養
無都可以喺順屬場合用住先

帕底亞御三家呢兩個禮拜出現得密
容易拎到糖都值得捉嘅

捉夠四至五隻上得下場嘅精靈
就可以考慮小波球/伊貝搵初期奶媽

再嚟先諗食材組合搵食材寵

呢隻game無課係無可能夠波日日捉嘅
而家有活動必出貪食已經燒少好多

Btw, 玩呢隻game第一件事係加夠50個好友
每日多幾十粒糖
雖然好分散但係會多過你初期瞓一兩覺
我對shiny嘅要求好低
勁過白板就得
你呢隻仲要AAA
唔該曬
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞