[本地足球] 2024/25 港超聯、亞冠二及香港隊討論區 (10)

1001 回覆
3 Like 1 Dislike
有冇直播
佢條女幾時移民去印尼
未來港隊第一防中咁就冇左

件狗
自己攞嚟嘅
咁大件事流浪實公佈唔使你鬥快講啦
f都唔fc,
wiki 話泰超冇人要
件狗
莫生都算有心
上季次級聯賽亞軍
新球季升上頂級聯賽

好似係咁
@以利亞
原來莫生聖莊總區會長嚟
唔怪之得icon着軍裝咁型
D歹科香港撚好煩, 外援定位係過客, 入籍係bonus, 歹乜撚野
都話啲鬼佬信唔過 當香港係個搵錢嘅地方 扮撚哂嘢話幾鍾意 最後咪又係睇錢
後備陣
莫耀強小學畢業後因家貧而輟學邊做邊讀夜校提升自己,捱過辛酸再以錶針生意創業和以地產致富而其錶針生意發展迅速成為全球產量第1佔全球4分1的大生意,他自2001年入主本地足球壇球會標準流浪從後都無間斷蝕錢,但他就只求為香港球壇培育年輕球員一直投資着本地足球這蝕本行業,因為欠缺班費每年莫耀強更親自找不同贊助積少成多籌募經費,他於2014年就利用其對樓市的慧眼為標準流浪於荔枝角投資2,200萬買入6,000呎工廈改建成流浪會所誰知到2017年便以3,400萬轉售賺回第一桶金1,200萬增加培育新秀本錢,就即在九龍灣訓練場附近用2,700萬買新會址做訓練基地。[1]作為流浪班主他於2015年親自演繹球隊會歌《打打氣》並上載於網絡以激勵球員,此外他亦為慈善捐助還兼任香港足球代表隊名譽領隊及香港籃球總會副會長和贊助福建籃球隊。[2][3]

係咪自己打架啲標點符號食晒既
佢自己有心留港就點都會留,唔好賴曬件件

好似之前艾華港超冇班落,咪一樣留到拎HK passport
話我誅心都係咁話 史葛做嘢講嘢不嬲fans向
問你那晚見我怎麼濕透了髮鬢但你似覺得我問錯問題如傻人問到你跟他相處背後那段纏綿傳聞而你卻竊笑像偷偷興奮
呢首幾好聽。
係到住得幾年 唔睇錢睇咩
Wiki 有條友個風格係咁
有時會將人地本身啲標點刪走
Thomas Li狙擊依條PR帝未?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞