[本地足球] 2024/25 港超聯、亞冠二及香港隊討論區 (10)

1001 回覆
3 Like 1 Dislike
2024,印尼同印度,識分未
Sorry睇錯
件狗:我嘅陣容唔需要防中
印尼都慘la 大城市生活慣 本身諗住英國有班落
我肯定佢冇咗條女實力會升一個grade
Cum cum Kian! You can be Gakpo from Hong Kong!
Loved 係過去式
岩岩先睇到莫生單野 sls
香港同大陸近
搭高鐵又方便
日圓低水 次級運動員2000usd呢個時勢算係咁
包住其實夠洗
咪撚玩啦傑總
人地英國佬都叫職業足球仲要曼聯出身
點會接受好似艾華托布佬落港甲踢pt比
佳哥晚晚落club勁砌
佳哥翻香港好方便
都過左10幾年,情況好咗少少,好多外援都願意去當地冒險,因為印尼市場大,FIFA呢幾年重點睇住印尼,有事拆唔掂就報上去,有咩唔對路應該即刻返香港。

隊波降班大熱之一,應該都好睇佢嘅作用,如果踢得好又開心,可能比大會睇中,加入萬隆呢啲,都幾好,東南亞經濟條件最好嘅一批,香港球隊未必出到嗰個價畀佢。

印尼甲組聯賽水平唔會比香港好,不過要瘋狂奔跑,冇乜戰術可言。

今晚睇咗一啲印尼報道,基本上焦點都係話佢曾經係曼聯嘅一份子。
呢位,證明一個女仔識化妝,好重要,佢接咗超多廣告,廣告先係佢嘅主糧。
上季印乙亞軍
忽然睇到女足張poster, 郭靖雯唔係踢緊華歷簡奴? 幾時變左浙江杭州女足
其實傑志喺亞協都對過佢哋,2013年,當時畀佢哋雙殺,主場對巴東列斯奥滑到仆街,然後畀人偷襲成功,不過隊波係因為當時印尼分咗兩個聯賽,勁個批喺另一個不被認可嘅聯賽踢波,巴東先上到位,由幾個過氣前印尼國腳,加一堆二線球員,加幾個無名外援組成,但佢哋勝在外援實用,個利比里亞國腳前鋒如果當時去香港都應該係一流。
好似話過咗轉會窗加盟唔切
我淨係知娶得港女,預左即走
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞