[本地足球] 2024/25 港超聯、亞冠二及香港隊討論區 (10)

1001 回覆
3 Like 1 Dislike
阿里蛇移咗民越南?

越南大學:矮過165不能入學
https://lih.kg/3736377
巴東精液吸吸佢
千奴教練,我想踢足球
老實講,印尼好多民族,好多靚女,不過出去做女傭嘅,通常都唔會係靚女,太靚唔畀做,所以通常見到嘅都係爪哇族醜女或tb,個個都靚女,女老闆仆得街。

靚女亦唔使嚟做呢啲工。
唔係隊隊好似流浪咁,隻眼開隻眼閉,如果喺出面受傷,都唔知點搞。
好多外援都帶老婆去印尼一齊住,球隊可能提供埋家人嘅住宿,我見啲外援嘅家庭係成日聚集喺看台,通常佢哋都係足球浪人,啲家庭成員應該都習慣晒去異地,胡小姐英文咁佢,加入佢哋太太團都好。
嗰面主要食米飯,同華人一樣,不過味道係比香港嘅中菜同埋香港嘅所謂印尼餐廳激及重,但如果長期住酒店,飲食應該冇乜問題,因為食物會係一般酒店提供嘅。
之前見佢同傑志啲太太團都幾好傾
https://youtu.be/1ybdAb3nDWY?si=y24Fw8VyTinbYcHw

巴東水泥上季乙組聯賽最後階段嘅紀錄片,呢隊波雖然係升降機,但始終代表住西蘇門塔臘省最大嘅城市,所以有時幾疊馬,當年傑志都喺度跪低過。

不過史葛由香港爭冠球隊變踢印甲護級隊,玩法唔同咗,8個外援已確認,好睇佢喺中間嘅作用。
突死其實都有諷刺印尼波垃圾,有一幕喺班特種部隊去棟嘢執行任務,有兩條粉皮喺㗎車度做back up,喺度傾波,話噚日場波廢到嘔,講埋一個虛構嘅印尼球隊名出嚟,之後畀人射柒死。

不過電影歸電影,如果真係畀啲咁嘅樓嘅人住,應該好難簽到外援,未動筆已經被嚇走。
印尼啲衝牙衝踢法
以胡查理果種舒服逗撚住形既踢法
我估計佢會係印尼得到一個慘淡既球季
一年食足365日炒飯
印尼啲本土球員咁跑得 咁多電放
應該都同超高碳水飲食有關
果陣流浪好似名義上都唔比?
標準就比
諗起胡太行出行入會撞到好似佢咁既印尼人就想笑
以流浪名義就梗係得,fat gor都出過去炒散唔止一次,去澳門玩七人波都係咁,老垃一定知,可能叫佢睇住啦。
我去嗰陣反而冇乜見到有人食炒飯,當地普通平民,主餐鍾意白米飯配菜,炸物(可能雜菜餅),炸魚,雞肉,豆卜等等,有時加啲醬汁,咕嚕卜。

撈麵都有唔少人食,但如果擋正餐,好少好似香港咁頹煮,印尼人整營多方面千多種,有時會加好多配料。
撈麵好多時都係配埋飯黎食
未必嘅。

過去嘅經歷睇,有啲喺香港好廢嘅外援,去到印尼可能脫胎換骨。一啲喺香港有貨交,例如巴倫古素,喺印尼就點都唔順,半季一球都冇,畀人屌水貨,隔嚟隊啲托布外援仲爽過佢。
我哋通常煎蛋餅擋一個餸咁。
有名你叫印尼炒飯但印尼冇乜人食咁得意
我淨係記得林學曦三餐印尼撈麵
同炸野
有冇蟲食, 好似幾好
保險包既咩傷左點算
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞