人身攻擊/詐騙/偷嘢/出軌嘅post incoming (2)

59 回覆
0 Like 9 Dislike
人身攻擊/詐騙/偷嘢/出軌嘅post incoming

每次畀宿主鬧爆都會出呢啲咁嘅post
成個連登就係佈滿呢啲咁樣嘅傻仔post

成班傻狗寄生蟲畀人鬧爆
淨係識得煮飯仔整啲假嘅嘢出嚟安慰自己友
呢啲咁撚樣嘅"還擊"手法真係突顯自己係智障

超容易估到個pattern
成班寄生蟲冇嘢反駁淨係可以幻想

其實仲有大把post嘅種類未講
騙徒手法多但笨拙
唔洗理班廢柴寄生蛆
但係佢哋真係影響到我呀嘛
如果佢哋影響唔到我晨早當佢哋冇到啦
點解你要用呢個例子?
唔係好明你想表達啲乜嘢

你諗下如果報假警屈你嗰個 就係玩你嗰班冚家產
即係話你個例子已經說明咗: 就算你理唔理佢哋 佢哋都會嘥你時間

所以點解我一開始會問你到底你呢個例子想表達啲乜嘢
你咁樣唔係證明緊我講嘅嘢冇錯咩?
............

咁搞笑
喺我講完嗰段嘢之後喺呢度同我講我呢句嘢.....?

不過咁講啦
先假設你真係單純咁啱喺呢個位無端端同我講呢樣嘢
你講嘅呢三句嘢
其實就好似我上面咁講
你根本就係證明咗我講嘅嘢係冇錯

班友如果要搞你
你根本走唔到
又真係咁啱提到恐嚇

睇你最近嗰兩個回覆都即係認同咗其實根本冇得搞啦

如果確定自己真係啱嘅話
咪要揭穿佢哋嘅惡行囉
唔知咁多,我係最近先遇到
所以我可以作為過來人(其實而家仲進行緊)
同你講
逃避都係冇用
因為佢哋就係寄生蟲咁樣入侵性 去搞受害者

因為佢哋個性格係一班巨嬰
佢哋覺得咁樣搞受害者好過癮好搞笑
極度幼稚
同埋固執

佢哋有時仲會想恐嚇受害者
令到受害者唔好反抗
所以點解我頭先會覺得奇怪 你講啲咁嘅嘢
問過朋友意見,最後決定暫時息事寧人,唔好去嗰幾個地方避下先
其實發生咩事?
仲有
其實睇劇都會睇到呢啲手段

就係奸角 畀人篤穿佢做衰嘢嘅時候
佢哋會屈受害者係癲嘅

其實呢個真係唔睇劇都知道有啲咁嘅情節
都知道反派係會做呢啲衰嘢

可以睇下我上一個post
#50 user"你都膠膠地" 嘅回覆
https://lihkg.com/thread/3689564/page/2
仲有仲有

我上面都有講我舊嗰個post完全推唔旭
但係明明我推其他人嘅舊post都成功

然後呢個係新post嚟嘅
琴日先開
但係我而家留言都唔會上到時事台最頂
但係其他post留言嘅時候就會上到最頂

點解嘅呢?
係咪好驚我呢個post呀?
即係話係由連登管理層出發
連佢哋都幫你哋做呢啲嘢?
今日起碼有兩個出軌post

我冇用搜尋
冇部住連登

班死蠢係咪又開始由人身攻擊轉返做出軌post?
今日出軌post
1. https://lihkg.com/thread/3735166/page/4
2. https://lihkg.com/thread/3735163/page/1

重點係呢樣嘢根本攻擊唔到受害者
但係出現嘅頻密程度
同埋喺我某啲social media出現頻率好高
所以我知道寄生蟲想講呢樣嘢

但係呢啲全部都係寄生蟲自己嘅delulu
唔喺出面開post
就喺留言度人生攻擊

有冇人搭輕鐵係從來唔畀錢
https://lihkg.com/thread/3735085/page/1
"行路/ 單車都快撚過佢

而家夏天啲人臭撚到

元朗大棠路真係世界級"

如果計埋呢個真係30日15個
每兩日一個
有冇再明顯啲?
慢性謀殺受害者
千古罪人
歷史級奸角
納粹黨
殺人犯

仲要扮救人
畀人一秒踢穿
呃人呃自己都唔成功

仲要做小學雞嘢
成班幼稚巨嬰
完全證明受害者冇講錯

係呀
係鬧緊你哋班廢物臭閪
點解你仲咁有動力踢爆

唔會有無力感,厭世?
其實一開始咁撚多仆街對一個人都已經夠無力啦
但係可以點?
要生存

佢哋就係想我厭世
因為佢哋已經利用完我

但係我就係要調轉嚟做
因為我真係好憎佢哋呢班垃圾
垃圾奸角

全部嘢如果講出嚟嘅話
一定係世界大事
雖然而家已經係
所以佢哋而家唔夠膽講出嚟
佢哋卑鄙嘅程度已經去到納粹級數
其實你呢條問題就好似問緊點解喺納粹軍集中營入面嘅人做咩唔自己了斷自己
唔覺得生存係痛苦?不如終結痛苦?鬥咗咁耐都厭啦,巨嬰廢物咁大勢力,其實你心知只係以卵擊石。大部分人遇到呢d 情況都會心灰意冷,頹,消極放棄,點解唯獨你咁堅強仲有動力生存?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞