人身攻擊/詐騙/偷嘢/出軌嘅post incoming (2)

59 回覆
0 Like 9 Dislike
有冇人解釋到 做錯嘢 然後畀人鬧爆
係完全錯到100比0
然後 做錯嗰班柒頭就幻想人哋出軌
然後佢哋咁就變咗"受害者"

到底呢啲係咩心態?
到底有幾弱智先可以覺得咁樣work?

有冇人可以解釋到?
最近我發炮又開始鬧班寄生蟲
然後呢排連登又出咗一單出軌新聞

真係明顯到呢
我可以做埋先知

鬧完你哋就會有是但一樣死蠢post出現
以前邊撚度有咁多呢啲post
求其一條唔知乜撚嘢嘅友出軌關你哋咩事啫?
咁撚樣都會放上網?
開始又有人身攻擊嘅post喇
今日有一個
之前啲詐騙出軌post都有出

睇住嚟啦
因為我呢排有鬧寄生蟲
班寄生蟲一定會忍唔撚住出人生攻擊/詐騙/偷嘢/出軌嘅post
https://lihkg.com/thread/3759742/page/1
驚到咁
但係又要出post
廢撚到呢你哋

又嚟喇
又忍唔住出人身攻擊嘅post
其實真係好撚可憐
受害者當然可憐
但係加害人嗰種縮頭烏龜 嗰種明明知道自己錯曬 全世界都知道自己錯曬但係都係要鬧返人哋
呢種咁嘅性格真係好撚可憐

又唔知點樣可以喺論壇嗰度提起受害者
又唔可以講件事出嚟 (唔可以講件事出嚟係因為爆咗出嚟佢哋自己犯法嘅嘢就會同時爆曬出嚟)
又要用啲錯到仆街嘅職業比喻

你哋都唔係客人
人哋都唔係serve緊你哋
真係柒到仆街
然後而家佢哋嘅處理方法
就係唔回應

但係又每一秒都聽住受害者講乜嘢
即係受害者根本好明顯知道佢哋每一秒都聽緊

所以其實扮呢啲嘢係冇用
真係蠢到

然後仲好意思要求受害者唔好鬧加害人 即係佢哋
到底可以用咩邏輯?
夾硬比喻人哋做某個職業 但係人哋根本唔係serve緊你哋
又推唔到post?
係咪又要我開多個?

其實咁樣有咩意思?
有冇驚撚到咁樣呀?
hello?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞