日本男子把男同事放洗衣機滾洗使其全身挫傷

15 回覆
4 Like 1 Dislike

日本傳媒近日報道一宗職場欺凌案件。今年3月,2名洗衣店員工不滿50歲智障男同事身有異味,竟將對方塞入店內「大型滾筒洗衣機」,讓對方全身受傷。消息指,傷者要治療2星期,目前警方正在釐清相關案情。

綜合當地傳媒報道,事發於京都下京區一處洗衣店。今年3月26日,店內兩名37歲員工疑不滿該名50歲智障男同事,身上飄散異味,斥責「身體好臭」,要求對方爬入洗衣機。

男同事坐進寬約2米的大型滾筒式洗衣機內,結果涉案男子竟啟動洗衣機,令男同事身體多處受傷。醫院後來發現男子身上傷勢不對勁,協助報案,案件才被揭發曝光。

警方表示,遭欺凌的男子已離職,又大爆自己一直被欺凌;而涉案二人承認犯行,目前已被逮捕。
佢無做錯
喺街成日都想掉啲肥佬/阿叔入洗衣袋
洗完有無乾淨返
睇抖音睇上腦
好心日本政府遣返呢班人番芝麻啦邊個睇抖音邊個就係芝麻人
似在日支那人同朝鮮人
INCOMING~!!!!!!!!!!!!!!!!!

寄生蟲今次打擦邊球
呢啲咁樣嘅假新聞
驚撚到呢
唔洗諗一定係新移民做
何若智
Mr bean
兩名員工直江一樹與上島陽祐(皆37歲)聲稱有智力障礙的50歲同事身上散發臭味

睇個名都估到係印度人咁上下啦~
又係中國人
你條廢柴夠膽叫人沖涼咩
我話我想掉佢入洗衣機呀

唔係叫
又唔係沖涼

你學好啲中文先喇
有聲...

臭いこのヤロ
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞