[親生仔] Google Pixel 討論區 (113) 8月會出pixel 9?

1001 回覆
5 Like 4 Dislike
P7P 256 GB
美馬有特價促銷
Google Store平咗,用緊Pixel6
Trade in價
Pixel 8 Pro £423
Pixel 8 £293

好吸引,Pro同唔Pro有咩分別
https://www.threads.net/@bruhbt._.410/post/C9eIEk3y8Uw/

重量:
9:198g
9 Pro:199g
9 Pro XL:220g
9 Pro Fold:258g

電池|充電:

9:4649mAh
PPS最大33W

9 Pro:4649mAh
PPS最大 31.5W

9 Pro XL:5010mAh
PPS最大47.25W

9 Pro Fold:雙電池組設計,合計4560mAh
PPS最高33W
買咗Pixel Pro 256gb
減埋trade in同store credit £453
好抵
點解fold係最少電

大upgrade

其實有冇方法可以有返PIXEL 4a 的 ECLIPSE LIVE WALLPAPER?
P9粒家燕生得咁低
示意圖啫 我睇台灣NCC 都冇咁低
lm
想問下裝咗Gemini app 之後
佢要switch google assistant 去Gemini 先比用
咁如果唔用VPN連Gemini ,平時assistant 强出黎既野係唔係都會無哂
用緊6PRO都等緊
Google Wallet有得儲巴黎奧運吉祥物
都要visa卡先,我凈係apply咗master
好黑仔
sim卡槽唔知咩事卡住咗
支針插極都唔識彈出黎

去過一間細鋪問,話冇得搞

唔知有冇維修鋪可以拆機,拎番張卡出黎呢
收費如何

求救呀各位ching,我係Pixel 7 Pro用家

小弟買左張中聯通KDDI諗住喺東京用,但根本收唔到 有無人知 人在東京應該買邊張上網卡好

不勝感激
有冇人放pixel 8a,想買部做後備
得機場領取 搞唔掂呀巴打
點解唔買8
上網睇2手都係2900
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞