[親生仔] Google Pixel 討論區 (113) 8月會出pixel 9?

1001 回覆
5 Like 4 Dislike
移民咪用到5G/volte
旗艦價錢, a系硬件
係過期硬件
即係機身會薄少少
即係要畀心機捱到出10
旗艦要威
下… 即刻卻步…
你毒撚冇人同你 video call 啫大把人要
有時係街接埋call 倒都要需要,打開mon zoom meeiting 又有需要,做左一定好過冇

冇記錯支機屌米 mix fold 1 內mon 冇cam, 之後幾代都加番,三叔用under display cam 就最好,
雖則薄係一個feature,但又唔係薄到驚為天人,犧牲個鏡頭值唔值
所以究竟係14最新版本已經有5G? 定係要15 beta先有?
An 15 Beta 4先有

如果An 14正式版本都有咁我就唔使更新Beta了
我都升咗上Beta CMHK乜都唔使做已經有5G同VOLTE
VoLTE一直都有,係5G要上到去An 15 Beta 4先解禁
嘩屌10.54mm惦wor!!!
9 pro定 fold好
imx 787 google 撚得掂掛
佢7A個影相mbhd個盲測贏8 pro
Fold 2個鏡係差過1?
上年盲測fold 1好似最高分
blind test
pixel 7a > pixel 8 pro > pixel fold
但tele都係輸
準備轉會9pro
update完 澳門都用到5G了

坐等觀望8月security patch update時都有,咁就唔使上beta
pixel鏡頭從來都冇用最親最靚sensor 以前萬年sensor都贏曬其他機 俾你sony機用埋自家最新sensor 都唔代表出黎好
我部pixel 8 pro + otterbox都係差唔多
係咪得pixel 7 以上Android 15 beta 先有5G? 我部6 pro上咗Android 15 beta CMHK 都未有5G
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞