[親生仔] Google Pixel 討論區 (113) 8月會出pixel 9?

1001 回覆
5 Like 4 Dislike
我後日去東京五日,諗緊好唔好join An 15 beta好
Pixel Fold 1代 CSL / 3 / Cmhk 都收倒5g
Cmhk 有VoLTE

Smartone 冇 5g 儲值卡試
不過我估同 4g 卡一樣都收倒VoLTE

希望之後 d Beta 唔好鎖番
有5G真係好大吸引力
都係選擇咗加入了希望一陣更新嘅時候冇事

有無講厚度,搵唔到
當佢one plus open
祝我幸運,依家restart
已升,啱先發現WhatsApp Beta版同An 15唔係fully compatible

係咪唔使洗機就上到?
唔使,只係我驚變磚所以先猶疑緊
有冇伏
陣間先試,我用緊WiFi
驚有app未支援Android 15
上咗An 15有感唔用嘅時候係比An 14更快降溫
我係友和買過7同7 pro 都無問題
暫時冇發現任何問題
去番正式版係咪要洗機?
上咗An 15 Beta之後roll back翻去An 14正式版係要

如果下個月An 15連同Pixel 9系列正式推出嘅,咁到時應該會再有細patch更新(which is更新為正式版與public release渠道進行版本同步)

更完喺嗰個版本之內退出Beta渠道就唔使洗機
有無消息pixel 9 pro fold幾厚?
唔通有生之年真係可以收到5G / VoLTE (smt同cmhk)

btw 本身想9衝9 pro fold,加價都算,好似話個鏡頭渣過9 pro,點過心理關口
其實最唔明係所有fold機都要 內外都加個垃圾前鏡 阻住
屌imx787咪7a個sensor囉
吓,又Pro又Fold但用a級嘅主鏡
堅過唔到心理關口
仲有3J1係 S21U嗰支tele塊sensor
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞