最新嘅幪面超人成個米芝蓮咁樣

329 回覆
75 Like 111 Dislike
其實都冇越嚟越弱智
只係間中出一兩隻柒咁解
天馬後期冇左50秒限我唔太記得,但你咁講落又好似真係有呢回事
但中期開始已經玩昇華下下得30秒,仲短過牙狼

其實又唔明點解係得泰坦可以昇華完再強化個雙劍,青龍同天馬就冇得再強化
kuuga NTR人地武器領先某個NTR騎士幾年
上水果幕正L到
最有印象嘅一幕
extreme 柒撚到爆
偏偏有左extreme之後幾乎場場都係extreme收尾
有啊,青龍同天馬武器上面多左d金色parts
都冇講適應
你係咪將後期金色力量冇時限撈亂左
天馬本身就係能源消耗方面比其他型態多好多
邊有得適唔適應
邊個話冇,青龍就棍變雙頭矛仲可以渣兩轆,天馬就變長支槍同槍頭有個刀尖,最hea就係全能唔睇真d都唔見加左個護腿
燒賣俠,炒飯俠
前無古人 後無來者
你係咪搞錯左昇華同昇華雙劍
昇華我知全部都有,但昇華之後武器再double我記得係泰坦獨有
geats垃圾
你係咪又係搞錯左就咁昇華同昇華完連武器都double埋
青龍同天馬都冇玩過雙槍
得泰坦打最尾三巨頭嘅鯊魚種個時突然強化多次玩埋雙劍
昇華就真係有時限唔知1分鐘定30秒貨仔,天馬後期都已經冇提過時限變完都唔會用哂電無得變身兩個鐘既設定(除左打投矛女果次痛到變返白色解除變身),打變色龍果時都明顯過左五十秒,後期應該係俾昇華時限cover左
Btw,講用電量天馬再昇華食電最深應該連三十秒都支持唔到
佢緊係唔會做到咁詳細啦
如果真係可以長開就唔會打打下先變天馬啦
金色天馬好似再短啲
睇返冇左限制係昇華
唔係天馬
昇華冇左限制嘅原因應該係因為又電多左五代一鑊
昇華天馬都係30
好似又係喎,打三巨頭果時係變昇華泰坦唔係青龍,打水母果時就一支雙頭矛,仲係青龍減力加敏狀態都可以單手fing鳩水母十幾里遠丟落海
成個討論冇人講build
理論上係可以雙槍雙棍
不過雙棍係比雙劍好難用
用得唔好反而衰過用單棍
雙槍就…冇手拉
但官方講法又真係淨係講體力,冇講能源

https://www.kamen-rider-official.com/zukan/forms/576
我記得二叔屌過agito三合一雙武器好撚難耍所以tv出一次就冇再出,kuuga應該同理
青龍雙棍要短棍短矛先得長棍長矛唔掂,天馬槍就衰在古代一係弓箭一係十字弓要拉唔係可以隻手槍
邊個話冇,青龍就棍變雙頭矛仲可以渣兩轆,天馬就變長支槍同槍頭有個刀尖,最hea就係全能唔睇真d都唔見加左個護腿
你係咪又係搞錯左就咁昇華同昇華完連武器都double埋
青龍同天馬都冇玩過雙槍
得泰坦打最尾三巨頭嘅鯊魚種個時突然強化多次玩埋雙劍
理論上係可以雙槍雙棍
不過雙棍係比雙劍好難用
用得唔好反而衰過用單棍
雙槍就…冇手拉
我記得二叔屌過agito三合一雙武器好撚難耍所以tv出一次就冇再出,kuuga應該同理
青龍雙棍要短棍短矛先得長棍長矛唔掂,天馬槍就衰在古代一係弓箭一係十字弓要拉唔係可以雙手槍
其實泰坦個款都雙手劍黎,玩雙劍唔見得會易過雙槍好多
所以先話佢淨係強化左泰坦
最緊要睇女主角
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞