最新嘅幪面超人成個米芝蓮咁樣

329 回覆
75 Like 111 Dislike
設計都算,睇半季就順眼
近幾年啲皮套廉價感好重
又鬆又the 兼用明顯之餘又多
好似係donki買件現成黎改既中學生cosplay咁
令和其實除左嚟緊依套
皮套都唔差
不過好多人都掛住想當年冇比機會
利申返 我由昭和開始睇拉打
不過昭和係睇vcd ,屋企成屋shf 昭和到gotchard
咪玩啦,新平成w,ex-aid,都唔知幾神
東映肯用6 千萬美金拍星矢套垃圾出黎都唔落重本俾拉打正一仆街黎
除左wizard, ghost,時王(有deca個幾集唔計)
都好出色
fourze 就未到唔好睇,但又未到神作
佢生前見到BLACK RX劇情咁膠都接受到無嘢
點會接受唔到而家拉打
我到依家都接受唔到exaid
雖然故事真係寫得好好
睇佢可以揸一條把手槍嚟變 就知道單純睇kuuga觀念
超古代邊有手槍 如果話概念的話 都好睇五代點諗
kuuga掂住棟大廈 話呢個係長條型 可以變做棍你都吹佢唔脹

我覺得呢種 某程度上嘅為所欲為 就係點解kuuga都會愈用愈墮入黑暗
但石之森太郎其實鐘意黑暗成人向先拍套真序章出黎
drive,fourze ,鎧武呢啲都唔錯
Exaid 睇耐幾型
越睇越有味道
由其無敵form都神壇黎斗
Drive同fourze係比外觀影響既佳作
不過drive又係越睇越順眼既設計
除左綠色既槍型態
古迦世一
正如龜哥真男人硬食核爆踢
no fear ~no pain~
Exaid邊忽型
粉紅又綠配色襯單車褲
W 15年前了,仲新咩?
Ex-aid都8年前喇

Ex-aid就算好睇,佢嗰個造型,我都仲係覺得唔得

我當令和打後嗰啲當新啦,
就算好少少既01/geats都有好多位悶到仆街

更何況嗰啲乜撚嘢Revice Saber嗰啲柒野
睇咗一次,根本唔會想再睇多一次
尤其是係Revice隻色,柒撚到on9
為咗小朋友整到咁撚肉酸

同埋嗰啲變身聲效,由唔知第幾代開始勁撚柒
整到好似戰隊嗰啲唱名咁鳩樣
Geats叫好返少少,跟住又係柒撚懵懵

同埋冇可能拍到好似龍騎咁好睇
龍騎係我重睇咗2次,都覺得好撚好睇
啲人設真係做到入型入格,
依家嗰啲人設好流於表面,佢話係就係
睇耐咗先覺得型嗰啲,唔係叫做型
係叫做你睇慣咗
型 wor
賣到冇晒貨
你要睇埋劇情去符合返個人設
單車form, 2合1 form
如果你當時有跟開嚟追就知道exaid既人氣

呢個派生形態成部單車擺上身
我覺得真正嘅型,係你第一眼睇落去就覺得好撚型
出嗰陣,個個見到高達眼已經屌咗佢老母

型例子;Geats ,佢出嗰年真係勁少人話樣衰
個人幾討厭帝騎
先唔講入面kuuga 變弱智仔
劇場版話打嘅都係真貨

帝騎21 比縫魔一腳踢死 個人好心涼
班友仔 話唔尊重前輩 踩前輩上位
我望一望 甲鬥隻角
抵啦 預咗有今日
粉紅色黎講我覺得neo decade型啲
Exaid係耐睇個隻型
越睇越有味道
Fourze就冇依種耐睇性
Geats當然第一眼就知靚皮套
Revice final form當強化form已經係唔差
第一眼感覺造型太奇特
如果睇慣左或者睇完劇情叫「接受左」或者「理解」點解咁設計掛
嗰陣時見啲昭和撚成日吹奏rx,咁decade出南光太郎,
當年就去啲咩土豆優酷睇番rx咩料,點知劇情勁膠
成日屌而家皮套大戰,
rx班前輩拉打出番嚟仲無靈魂過皮套大戰,
唔知仲以為班前輩拉打係嘰嘰假扮
不過我聽講好似係前作BLACK好黑暗,所以RX先咁兒童向
我無睇過black,好唔好睇我知,
但有班昭和撚一方面吹奏RX,一方面又話而家拉打唔好睇,
真係唔知佢地咩玩法
就算連差過平成既令和拉打劇情都絕對好過rx
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞