最新嘅幪面超人成個米芝蓮咁樣

329 回覆
75 Like 111 Dislike
OOO 我起碼記得係有幾多款幣
唔出蟲combo 係budget問題
但由Fourze 啲switch 開始就每年周不時都有道具/ form 出一兩集就消失左
W設計太前衛
2017年戰隊係邊套
佢應該係問中間戰隊點解年年暴跌
唔係啊嘛呢套真係無興趣睇,Geats好睇好多
zero one嚟嘅
W 造型似昭和
新平成之後大部份都好奇行種
佢最正常咪上神枱
除咗本身個形態,其他形態係心思好過gotcard
聽講佢d卡好賣得 小朋友鍾意
555其實只係設定同個大綱好
最後都係爛爛哋
劍就真係設定同故事都好
21-22年既 trigger同decker都係拍得幾差下的係玩具幾好玩 套tv評價差但玩具好賣得
仲有隻錶可以整到成個甲轉Axel Form,諗起第一次睇著哂燈轉Axel Form真係型到打冷震
https://youtu.be/JV5yfDiuiag?si=qw_TPwVuSSbAT6YN&t=162
東映係電王之後確認左多mode同低能化賺錢之後就黎料,依家仲點會好似舊平成kuuga咁大半集玩飛車/出個黑金mode 10分鐘就收皮唔再用
除咗對眼柒之外
今次啲設計幾型
關咩事劇情好先上神枱,明明個樣由第一集屌到extreme form仲屌緊,宜家個個j返個型
幪面超人d設計真係越黎越痴線,由之前水果超人到而家進化成零食超人,應該好快就有壽司、牛肉飯、天婦羅嘅幪面超人。
劍好似中間轉編劇先扭返靚個劇情
新平成其實得三,四套冇上神枱
全部都升神勁過舊平成
水母有一幕仲係特登烏低身埋cam度上水,
天馬後期適應左冇左50秒限制,但都出場唔多
最多人講係變泰坦唔識跑因為太重,其實只係五代既劍道風格偏坦住去,所以到後期坦唔起就俾人又扑又斬到甲爛
而且迪迦速度型其實唔係藍色而係紫色,只不過望落好似偏藍咁
評價差 玩具好玩
諗起時王
W劇情真心正

Btw ex form我都而家都覺得佢柒

其他form幾正
如果前面係20分嘅話 而家係40分
而家啲幪面超人造型咁似玩具
真係接受唔到, 食兩三年拉打真心柒
戰隊上年無咩玩具咁濟 賣pop up野賺到笑 但好似唔計入去
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞